Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους

Περίπου το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι ανασφάλιστα, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.


«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», τόνισε η Μαργαρίτα Αντωνάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ. «Οσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», πρόσθεσε.

Ακόμη, σύμφωνα με την κ. Αντωνάκη, έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η εφαρμογή για φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος μέσω smartphone, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμαστικών εφαρμογών από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Η εφαρμογή αυτή, μετά από τα απαραίτητα τεστ, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του κοινού.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!Αφήστε το σχόλιό σας

Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.