Εκεί που τα πολυτελή αυτοκίνητα πεθαίνουν (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Εκεί που τα πολυτελή αυτοκίνητα πεθαίνουν (Εικόνες)


Στο πάρκο της Κίνας όπου Bentley και Mercedes εγκαταλείφθηκαν από τους πλούσιους ιδιοκτήτες τους



Αυτές οι εντυπωσιακές αλλά και «σκονισμένες» φωτογραφίες δείχνουν έναν κατάφυτο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων όπου τα οχήματα που κοστίζουν εκατομμύρια έχουν εγκαταλειφθεί και τα έχουν αναλάβει τα ζιζάνια και η φύση.

Μέσα σε αυτόν τον χώρο στο στο Chengdu της Κίνας υπάρχουν τουλάχιστον δύο Bentley, δύο Land Rover, τρεις Mercedes Benz και ακόμη και μια πολύ περίεργη μοτοσικλέτα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Όλα τα οχήματα έχουν βέβαια ένα κοινό: έχουν όλα εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Πρόκειται για πάνω από 200 οχήματα, που ονομάστηκαν «αυτοκίνητα-ζόμπι» και βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης ο οποίος λόγω του περιεχομένου του έχει μεγάλη αξία. Μερικά από τα αυτοκίνητα έχουν μείνει στο ίδιο μέρος για περισσότερο από δύο χρόνια με αποτέλεσμα θάμνοι και δέντρα να μεγαλώνουν γύρω τους, «προστατεύοντάς» τα από τον έξω κόσμο.





Οι δύο Bentleys, μια Bentley Continental GT και μια άλλη Flying Spur αξίζουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια γιουάν (δηλαδή 300.000 λίρες) η κάθε μία στην Κίνα. Εκτός από αυτά μπορεί κανείς να δει επίσης Audi, Land Rover και Mercedes-Benz. Η πλειοψηφία των οχημάτων εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, είτε άμεσα είτε έμμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να ζητηθούν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Άλλα έχουν εγκαταλειφθεί, δεδομένου ότι ήταν έτοιμα να διαλυθούν ή γιατί οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν τα νόμιμα έγγραφα για την απόκτηση και κυριότητά τους. Τα πανάκριβα αυτοκίνητα έχουν γίνει πονοκέφαλος για τις τοπικές αρχές, που αγωνίζονται να πάρουν μια απόφαση για το τι πρέπει να κάνουν με αυτά.





Και ενώ μερικά έχουν προγραμματιστεί για δημοπρασίες, ταυτόχρονα άλλα συνεχίζουν να καταφθάνουν στο χώρο και να στοιβάζονται μέσα στο «νεκροταφείο» των αυτοκινήτων. 

Είναι μια άλλη εικόνα των πολυτελών οχημάτων από αυτή που έχουμε συνηθίσει και δεν βρίσκονται σε μεγάλες λεωφόρους τραβώντας τα βλέμματα.







Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Εκεί που τα πολυτελή αυτοκίνητα πεθαίνουν (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.