Επίσκεψη του Πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ) της Δράμας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Επίσκεψη του Πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ) της Δράμας

Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr





Επίσκεψη στο Δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ) της Δράμας πραγματοποίησε το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου 2017 ο Πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.


Κατά την επίσκεψή του ο π. Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον ξάδερφό του Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή, τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Βαλληνάκη και προσωπικούς του φίλους.

Ο Κώστας Καραμανλής με κάζουαλ ντύσιμο και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία μαζί του, ενώ το "μενού" της συζήτησης τα είχε όλα...

Επισκέφθηκε το Δασικό Χωριό της Δράμας και περπάτησε για αρκετές ώρες στο Δάσος της Ελατιάς, με τον ίδιο να αναφέρει , "Πραγματικά ένα πολύ όμορφο μέρος".

Τελευταίο μέρος της επίσκεψής του ήταν η Σκαλωτή Δράμας όπου ξεναγήθηκε στο χωριό αλλά και σε διάφορα μονοπάτια που οδηγούσαν στους φυσικούς καταρράκτες του χωριού.

Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε το ξενοδοχείο ΕΛΑΤΙΑ HOTEL για τη διαμονή του.


Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση



Αφήστε το σχόλιό σας

ELATIA HOTEL
Επίσκεψη του Πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ) της Δράμας Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.