Κόβουν την ανάσα οι καλλονές που φτιάχνουν καφέ ημίγυμνες στην Ουάσινγκτον (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Κόβουν την ανάσα οι καλλονές που φτιάχνουν καφέ ημίγυμνες στην Ουάσινγκτον (Εικόνες+Βίντεο)

Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr





Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αυξήσει την πελατεία του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως αυτό δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες αλλά το αντίθετο, τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη.



«Ως η πρώτη καφετέρια με baristas με μπικίνι θέλουμε να κάνουμε τις γυναίκες να νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους.

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να είναι γκέι, να είναι επιτυχημένοι ηγέτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή υποψήφιοι πρόεδροι.

Έχουμε το δικαίωμα να εργαζόμαστε με χάρη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια ανεξαρτήτως του αν φορούμε κοστούμια, ταγιέρ ή μπικίνι» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην ταυτότητα της εταιρείας στο facebook.

Τα Hooters πάλι είναι και αρκετά σεμνά μπροστά σε όσα συμβαίνουν πλέον. Το γυμνό σαρώνει... Γυμνές σερβιτόρες, γυμνοί σερβιτόροι και γυμνοί πελάτες όλα μαζί ή ξεχωριστά είναι ο νέος «τύπος» εστιατορίου ήρθε να εμπλουτίσει αυτήν την πορεία.

























Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση



Abito
ELATIA HOTEL

Αφήστε το σχόλιό σας

Κόβουν την ανάσα οι καλλονές που φτιάχνουν καφέ ημίγυμνες στην Ουάσινγκτον (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.