Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/3 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/3

Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, κάτι που θα σου «στοιχίσει» σε χρόνο και κόπο. Κάποια στιγμή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να νοιώσεις μια «ανεξήγητη» αδιαθεσία, που θα σε αναγκάσει να «κόψεις ταχύτητα» και να επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να διερευνήσεις για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από «υπόγειες διεργασίες» στη δουλειά σου, πρόσεξε όμως μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση με πολλούς «αγνώστους», που η αντιμετώπισή της ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητές σου.

Ερωτικά

Οι φορτικές πιέσεις που δέχεσαι αυξάνονται, ίσως μάλιστα να είναι στο «κόλπο» κι ένα τρίτο πρόσωπο που δρα εν αγνοία σου για να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α, που «καίγεται» για σένα. Και φυσικά με όλα αυτά, δεν αποκλείεται τελικά να «υποκύψεις» στο «μοιραίο»!




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος θα σε φέρει πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, μπορεί όμως να αναδείξει κι ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην σε καταλάβουν αρνητικά συναισθήματα αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό, μπορείς να τους δώσεις μια δημιουργική διέξοδο βοηθώντας όσους/ες έχουν την ανάγκη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ξυπνά μνήμες που μπορεί να σε κάνουν να μελαγχολήσεις, ενώ ίσως λάβεις και μια «στενόχωρη» είδηση, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες ειδικές πληροφορίες ή ένα μυστικό.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν παίρνεις από συμβουλές και κάνεις «του κεφαλιού σου»! Μακάρι βέβαια να σου βγει σε καλό αλλά ακόμη κι αν πέσεις σε «τοίχο» θα ωφεληθείς, αφού είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις το που «σε παίρνει» και που όχι.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή την αναδιάταξη του χώρου σου με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή να υπάρξουν «τριβές» με οικεία σου πρόσωπα, όλα αυτά όμως θα περάσουν σύντομα και δεν είναι σκόπιμο να τους προσδώσεις μεγάλη διάσταση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ανοίγει δρόμους στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αν όμως πορευτείς «με τον σταυρό στο χέρι» δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι πίσω από το «τυρί», κρύβεται και η φάκα!

Ερωτικά

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως μια επιλογή που έδειχνε «σίγουρη» να ακυρωθεί στην πράξη. Αντίθετα όμως, μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που δεν βάζει ο νους σου!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να είναι όλες τους ευχάριστες ή εκούσιες. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα, σε πιο πνευματικό επίπεδο τα μυστήρια σε περιμένουν για να τα εξερευνήσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα ή κύκλους που ξέρουν πολλά χωρίς να το δείχνουν κι έχουν τις «άκρες» τους. Αν σου γίνει λοιπόν μια πρόταση συνεργασίας, μπορεί μεν να ωφεληθείς, υπάρχει ωστόσο κι ένας «αστερίσκος» που αφορά στο ηθικό υπόβαθρο του όποιου εγχειρήματος.

Ερωτικά

Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το τι «παίχτηκε» σε μια προσωπική σου υπόθεση, την ίδια στιγμή όμως μπορεί και κάποιος/α άλλος/η να «συλλέγει» τα προσωπικά σου δεδομένα με σκοπό να σε «περικυκλώσει»!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή αβεβαιότητα, που καλό είναι να μην την πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να έχεις ένα μάλλον απροσδόκητο κέρδος ή όφελος, το οποίο επίσης θα «εξανεμιστεί» γρήγορα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη στον εξοπλισμό σου, αφήνοντας στην άκρη ότι δεν σου κάνει πια, αλλά και να ορίσεις τις βασικές επαγγελματικές σου προτεραιότητες σε μια ρεαλιστική βάση. Επιπλέον, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου.

Ερωτικά

Η προσπάθειά σου να «αποδείξεις» εμφατικά το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο μπορεί να σε παρασύρει σε επιλογές με σημαντικό οικονομικό κόστος, χωρίς μάλιστα να συμβεί το ποθητό! Ό,τι κάνεις λοιπόν, καν’ το για σένα, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την διασκέδασή σου.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος προμηνύει σημαντικές προκλήσεις ή δοκιμασίες κι αν θες να βγεις αλώβητος/η και κερδισμένος/η, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που δεν θέτει την λογική σου κάτω από την εξουσία παθών ή εμμονών. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο ενστικτωδών αντιδράσεων που δεν οδηγούν πουθενά, καταστρέφοντας μάλιστα ό,τι έκτισες με κόπο το προηγούμενο διάστημα. Ανάλογα επίπονη βέβαια ίσως είναι και η διαχείριση της αστάθειας των άλλων. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωναςδείχνει πρόθυμος να «τελειώσει» μια συνεργασία ή να κλείσει έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά

Οι διαθέσεις σου αλλάζουν γρήγορα κι αυτή η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, αφού κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Το χειρότερο ωστόσο θα ήταν να αναλωθείς σε έναν κύκλο καχυποψίας ή υποθετικών σεναρίων, αφού τα φαινόμενα απατούν.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, αποσύρσου διακριτικά από το προσκήνιο. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενες προσβολές από παράσιτα ή μικρόβια. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις κάποιο είδος «μεταφυσικής» εμπειρίας που θα σε «μαγέψει». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου, μέσα από κρυφές βοήθειες ή «κομβικές» πληροφορίες, που θα σου δώσουν ένα σπουδαίο πλεονέκτημα.

Ερωτικά

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε υποθέσεις των άλλων, όπου πραγματικά «χάνει η μάνα το παιδί…» κι ίσως η διαμεσολαβητική στάση σου να αποδειχθεί τελικά πολύτιμη. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» για να εκπληρωθούν και κάποιοι δόλιοι σκοποί.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας υποστηρίζει κάθε διερευνητική προσπάθειά σου, είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό πεδίο, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε «φτηνές» υποθέσεις της καθημερινότητας, αφού όχι μόνον δεν προάγουν το πνεύμα σου, αλλά το «καθηλώνουν». Αντίθετα, η ενασχόλησή σου με ένα γνωστικό αντικείμενο θα σου ανοίξει ένα «παράθυρο» στο μέλλον. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος θα ανακατέψει την «τράπουλα» τόσο στις πιο κοντινές σχέσεις σου, όσο και στις φιλίες σου, με συνέπεια να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που θα ήθελες αλλά να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τα «καπρίτσια» των άλλων.

Ερωτικά

Φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια μάλλον «αμαρτωλή» επιλογή, προκειμένου να αποκτήσει «άλλοθι» για την δική του/της αδυναμία. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις να «κολυμπήσεις» σε άγνωστα «νερά», αφού κρύβουν κινδύνους και παγίδες.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος σε καλεί να εξωτερικεύσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μεν να είναι «στην κόντρα» αλλά σίγουρα με τις αντιρρήσεις τους θα συμβάλλουν στο να διορθώσεις κάποια από τα λάθη σου. Επιπλέον, φαίνεται πως θα χρειαστεί να μοιράσεις τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο σου ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις κι εδώ βέβαια απαιτείται από πλευράς σου μια στοιχειώδης οργάνωση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική ρύθμιση αλλά και να σου αποκαλύψει κάτι πολύτιμο που κρύβεται στον χώρο σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον κάποιου/ας αλλά το τι ακριβώς θα πράξεις επαφίεται σε σένα, αφού μάλλον πρόκειται για μια ερωτική περιπέτεια χωρίς συνέχεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως «χαλάσεις» την σχέση σου για ένα καπρίτσιο!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Με την Πανσέληνο μπορεί να «αλιεύσεις» σημαντικές πληροφορίες γύρω από τεχνικά ζητήματα, χωρίς μάλιστα να τις ζητήσεις. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αλλά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά σου να είναι η συχνή εναλλαγή των καταστάσεων, αφού δεν θα σου επιτρέψει να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι ακριβώς ζητούν οι άλλοι από σένα. Παράλληλα, η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μια δυσάρεστη είδηση μπορεί αρχικά να σε «σοκάρει», ουσιαστικά όμως σε βοηθά να «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα και να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν αληθινή αξία για σένα.

Ερωτικά

Με τον Άρη στον «οίκο» των σχέσεών σου, ο «χορός» των διεκδικήσεων καλά κρατεί και σίγουρα η πληρέστερη ενημέρωσή σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις και τα αισθήματα των άλλων θα σε βοηθήσει να μη σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου χαμένη.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος «τραμπαλίζει» τα οικονομικά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με συνέπεια να μην δείχνεις καθόλου σίγουρος/η για αυτά που θέλεις ή… δεν θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, καλό είναι να αποφύγεις τις πολύ παρορμητικές κινήσεις, αφού τελικά η μια μπορεί να ακυρώνει την άλλη. Παράλληλα βέβαια δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν κάτι που πάντα επιθυμούσες κι ας μην μπορείς να το εκτιμήσεις άμεσα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει την φυσική σου κατάσταση κι ίσως ταλαιπωρηθείς από μια δυσθυμία ή έναν πονοκέφαλο που θα σε κρατήσει αδρανή για λίγο.

Ερωτικά

Επιθυμίες που «φουντώνουν» ξαφνικά αλλά και ξεθυμαίνουν το ίδιο γρήγορα μπορεί να σε παρασύρουν σε επιλογές χωρίς συνέχεια. Το όλο θέμα βέβαια αφορά κυρίως στην σεξουαλικότητά σου κι αν πρόκειται για «παιχνίδια» με το ταίρι σου, τότε… ουδέν πρόβλημα!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να βρεθείς «στον αέρα», σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» κι ύστερα να βγάλεις τα συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Επιπλέον, οφείλεις να αναζητήσεις τη μέση οδό ανάμεσα σε αυτά που εύχεσαι κι εκείνα που υπαγορεύει η λογική σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές σου, κρατώντας μόνο αυτές που σου χρειάζονται πραγματικά ή σε εκφράζουν. Επίσης, μπορεί να ξαναθυμηθείς στην πράξη ένα παλιό σου χόμπι ή ενδιαφέρον.

Ερωτικά

Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλάζουν αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα σου, αφήνοντάς σου μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ίσως όμως να υπάρξει και μια ερωτική πρόκληση-πρόσκληση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον κοινωνικό σου περίγυρο και κάνει τα πάντα για να… ενδώσεις!



Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr





Abito
ELATIA HOTEL

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/3 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.