«Καρφιά» στο αποψινό Survivor! Ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη: «Του αρέσει να το παίζει αρχηγός» (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

«Καρφιά» στο αποψινό Survivor! Ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη: «Του αρέσει να το παίζει αρχηγός» (Βίντεο)




Αρκετά συναρπαστικό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο του Survivor καθώς στο trailer φαίνεται να ξεσπά η Σόφη Πασχάλη εναντίνο του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα.


Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου πρωταγωνιστές είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Σόφη Πασχάλη και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η Ευρυδίκη αναφέρει πως δεν είναι το μόνο πρόβλημα ο Ντάνος, ενώ η Σόφη σε συζήτηση με την Λάουρα τονίζει: «Δε θέλουν να φανερωθεί η αλήθεια ή καλύτερα δε θέλει να φανερωθεί κάποιος η αλήθεια…. Και αυτός έχει κάνει τα χειρότερα εδώ μέσα, του αρέσει να το παίζει αρχηγός, όταν δεν σου δίνεται η αρχηγία… Ολα φαίνονται, η υποκρισία δεν κρύβεται» με τα καρφιά να πηγαίνουν προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Το σίγουρο είναι πως το κλίμα στο στρατόπεδο των Διασήμων δεν είναι καθόλου καλό και σήμερα υπάρχει αγώνας επάθλου. Δείτε το τρέιλερ...



sdna.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

«Καρφιά» στο αποψινό Survivor! Ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη: «Του αρέσει να το παίζει αρχηγός» (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.