Ένα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα - Τι προκάλεσε το ασυνήθιστο περιστατικό - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ένα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα - Τι προκάλεσε το ασυνήθιστο περιστατικό


Εύλογη ανησυχία και ερωτήματα προκαλεί ένα ασυνήθιστο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Λουτράκι του Δήμου Βιάννου, όταν όλοι οι κάτοικοί του, έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!


Το θέμα αποκάλυψε εκπομπή στο Ράδιο Κρήτη, όπου ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός, σημειώνοντας ότι οι πρώτες υποψίες πέφτουν στο νερό, σύμφωνα με το ekriti.gr. Όπως είπε ο κ. Μπαριτάκης έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου, δηλαδή έλεγχος στις δεξαμενές όπου δεν διαπιστώθηκε δολιοφθορά, αλλά και χλωρίωση του δικτύου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων, που θα δώσουν απαντήσεις. Ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, τι ευθύνεται για τη γαστρεντερίτιδα.

Μιλώντας στην ίδια  εκπομπή ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βιάννου Σπύρος Βουτουθιανάκης επιβεβαίωσε ότι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής  μεταφέρθηκαν περίπου 30 κάτοικοι ανάμεσά τους και παιδιά και μάλιστα τα  πρώτα περιστατικά  δημοτών με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας εμφανίστηκαν  από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

usay.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Ένα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα - Τι προκάλεσε το ασυνήθιστο περιστατικό Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.