Το σημείο F στο κορμί του άνδρα που όταν το αγγίζεις τρελαίνεται! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Το σημείο F στο κορμί του άνδρα που όταν το αγγίζεις τρελαίνεται!

Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr



Για το σημείο g της γυναίκας όλοι γνωρίζουμε. Υπάρχουν όμως και στο σώμα του άνδρα ερωτογόνες ζώνες που αν τις ανακαλύψετε μπορείτε να του προσφέρετε μια μοναδική σeξουαλική εμπειρία.




Σήμερα θα μιλήσουμε για το σημείο F

H oνομασία του προέρχεται από την αγγλική λέξη frenulum, από το λεπτό κομμάτι δέρματος που ενώνει τη βάλανο με τον κορμό του πeους. Εκεί, συγκεντρώνονται πολλές νευρικές απολήξεις και είναι μια περιοχή που αν διεγερθεί κατάλληλα μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση.






Πώς να το διεγείρετε

Οι σeξ editors συνιστούν το στοματικό σeξ. Η διέγερση με την άκρη της γλώσσας είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές. 

Όμως μπορείτε να ερεθίσετε το συγκεκριμένο σημείο και με τα χέρια σας, αυνανίζοντας το πeος αργά και προσεκτικά στην πάνω μεριά και χαιδεύοντας το σημείο F με το εσωτερικό της παλάμης. 

Ένα καλό λιπαντικό μπορεί να διευκολύνει τη διαδικασία.


Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση



Αφήστε το σχόλιό σας

ELATIA HOTEL
Το σημείο F στο κορμί του άνδρα που όταν το αγγίζεις τρελαίνεται! Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.