Survivor: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι.. και είναι από την Δράμα!! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Survivor: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι.. και είναι από την Δράμα!!





Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι της παραγωγής και του ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν ώστε να βγει κανονικά στον αέρα το παιχνίδι αύριο.



Και ενώ οι παίκτες των Μαχητών έχουν λιγοστέψει, έρχεται η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι. 

Και όλα αυτά γίνονται την ώρα που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. 

Οι «Μαχητές» πλέον είναι σαφέστατα λιγότεροι από τους «Διάσημους», κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα είτε για ασυλία είτε για κάποιο έπαθλο φαγητού. 

Έτσι, οι άνθρωποι του παιχνιδιού έπρεπε να σκεφτούν τον τρόπο που θα κατάφερνε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς κλυδωνισμούς και χωρίς να επιβαρυνθεί άλλο η ψυχολογία των παικτών.
Γι’ αυτό οι άνθρωποι του παιχνιδιού επιβίωσης βρήκαν την πιο σοφή λύση. Και δεν είναι άλλη από το να μπει στο παιχνίδι ένας νέος παίκτης από την Δράμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, είναι 35 χρονών, γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη της Δράμας και πολύ γυμνασμένος.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να κάνει μεγαλύτερη θραύση στο γυναικείο κοινό, από τον Ντάνο..

Και επειδή είναι... Πρωταπριλιά. Καλό μήνα και καλή υγεία για τους αναγνώστες μας που διάβασαν ένα δημοσίευμα... φάρσα, όπως επιβάλλει η ημέρα!! :)






Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Survivor: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι.. και είναι από την Δράμα!! Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Απριλίου 01, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.