Συνελήφθησαν τρεις βιαστές σε Σέρρες, Λήμνο και Θεσπρωτία - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Συνελήφθησαν τρεις βιαστές σε Σέρρες, Λήμνο και Θεσπρωτία





Τρεις υποθέσεις αποτρόπαιων βιασμών απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές σε Λήμνο, Σέρρες και Θεσπρωτία, με την σύλληψη των δραστών και φροντίδα των άτυχων γυναικών.




Η πρώτη υπόθεση εξελίχθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή Αγ. Δημήτριος στη Μύρινα Λήμνου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 32χρονος από την Αλβανία εισέβαλλε στο σπίτι όπου διέμενε μια 32χρονη από τη Ρουμανία. Ο δράστης επιτέθηκε εναντίον της, την ξυλοφόρτωσε, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να την βιάσει επανειλημμένως. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος τους και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα. Το θύμα του βιασμού, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μεταφέρθηκε σε αρμόδιο κοινωνικό φορέα για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στη 01:30, στον Αχινό Σερρών, ένας 26χρονος από την Αλβανία, σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκε και βίασε μία 35χρονη γυναίκα από την Ρουμανία, ενώ στην συνέχεια την εγκατέλειψε σε άθλια κατάσταση σε δρόμο του χωριού. Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, εκκρεμούσε απόφαση απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 32χρονος ομοεθνής του, ο οποίος του παρείχε κατάλυμα. Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, συνελήφθη ένας 26χρονος από την Αλβανία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, για απόπειρα βιασμού που είχε καταγραφεί πρόσφατα στην συμπρωτεύουσα. Σε βάρος του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 χρόνια και 10 μήνες.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Συνελήφθησαν τρεις βιαστές σε Σέρρες, Λήμνο και Θεσπρωτία Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Απριλίου 23, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.