Θεσσαλονίκη: Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας για σeξουαλική παρενόχληση από ρασοφόρο!! (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας για σeξουαλική παρενόχληση από ρασοφόρο!! (Εικόνες)





Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook φοιτήτρια του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.





Η Πένη Φωτιάδου υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης από άντρα που φορούσε ράσα, μέσα σε αστικό λεωφορείο. Μάλιστα, η κοπέλα κοινοποίησε φωτογραφίες που όπως λέει τράβηξε η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο και να πείσει ότι όντως συνέβη το περιστατικό που περιγράφει.

Το κείμενό της έχει ήδη εκατοντάδες κοινοποιήσεις, ενώ μια από τις φίλες της δημοσίευσε και φωτογραφία του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στην άσεμνη πράξη.

Τα σχόλια εξοργισμένων πολιτών κάτω από την ανάρτηση είναι δεκάδες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόντα Photoshop.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.


Αναλυτικά η ανάρτηση με την καταγγελία:










thestival.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας για σeξουαλική παρενόχληση από ρασοφόρο!! (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.