Survivor: Έτσι θα γίνει το πάρτι της ένωσης Μαχητών και Διασήμων! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Survivor: Έτσι θα γίνει το πάρτι της ένωσης Μαχητών και Διασήμων! (Βίντεο)





Τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης σε Μαχητές και Διάσημους για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor.



Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε σε Μαχητές και Διάσημους πως θα γίνει αυτό το πάρτι που όλοι ονειρεύονται. Μιλάμε φυσικά για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

«Στο πάρτι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα καταρχήν να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να περάσουμε όλοι μαζί καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να φάτε, να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο και σε αυτό το πάρτι θα έχουμε κι έναν μουσικό διαγωνισμό. 

Όλοι οι παίκτες θα τραγουδήσετε και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων θα βαθμολογήσετε τους συμπαίκτες σας στο τραγούδι. Κι επειδή διαγωνισμός χωρίς έπαθλο δεν γίνεται, σε αυτό τον διαγωνισμό τραγουδιού θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο το οποίο θα σας το πω όταν έρθει εκείνη η ώρα.» περιέγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor.




zappit.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Survivor: Έτσι θα γίνει το πάρτι της ένωσης Μαχητών και Διασήμων! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.