Εκμισθώθηκαν τα 6 από τα 7 beach bar των Αμμολόφων - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Εκμισθώθηκαν τα 6 από τα 7 beach bar των Αμμολόφων







Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης



Χωρίς προβλήματα, σε αυτό συνετέλεσε και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η δημοπρασία για την υπεκμίσθωση των επτά μπιτς μπαρ των Αμμολόφων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό, από τη δημοπρασία προέκυψαν υπεκμισθωτές για τα έξι από τα επτά μπιτς μπαρ, με το τίμημα για κάθε ένα απ’ αυτά να ανέρχεται στις 23.000 ευρώ και αφορά το ετήσιο μίσθωμα που θα ισχύει για το πρώτο έτος της σύμβασης.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μεταξύ του Δήμου Παγγαίου και του υπομισθωτή μέχρι την 31/12/2018, ενώ παρέχεται η δυνατότητα παράτασης της υπομίσθωσης για ένα ακόμη έτος, εφόσον παραταθεί και η κύρια μίσθωση μεταξύ Δήμου Παγγαίου και ΕΤΑΔ και ο υπομισθωτής έχει τηρήσει όλους τους όρους της σύμβασης. Για την έβδομη θέση μπιτς μπαρ, ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος και θα επαναληφθεί η διαδικασία την επόμενη Τετάρτη (26/4)


paggaio.news



Αφήστε το σχόλιό σας

Εκμισθώθηκαν τα 6 από τα 7 beach bar των Αμμολόφων Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.