Σέρρες: Ανετράπη λεωφορείο με μαθητές Δημοτικού - Τραυματίες γονείς και παιδιά (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Σέρρες: Ανετράπη λεωφορείο με μαθητές Δημοτικού - Τραυματίες γονείς και παιδιά (Εικόνες)




Σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Κρηνίδας-Σερρών ενεπλάκη λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές δημοτικού από το Βαμβακόφυτο.




Το ατύχημα συνέβη στις 8:40 το πρωί της Παρασκευής το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οι μαθητές δημοτικού-ανετράπη και σύρθηκε για μέτρα στην άκρη του δρόμου, όταν φορτηγό τού έκλεισε το δρόμο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο οδηγός του φορτηγού εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τουλάχιστον 16 άτομα, ανάμεσά τους παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας, οι περισσότεροι με τραύματα, που δεν εμπνέουν όμως ανησυχία, και κάποιοι για προληπτικούς λόγους προκειμένου να εξεταστούν. Τα τραύματα εντοπίζονται σε χέρια, πόδια και πρόσωπα.


Κατά τις ίδιες πηγές, στο λεωφορείο επέβαιναν 18 μαθητές διαφόρων τάξεων του δημοτικού σχολείου Βαμβακόφυτου Σερρών και 17 ενήλικες, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί, ενώ προορισμός τους ήταν η Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Άλλοι μαθητές του ίδιου δημοτικού επέβαιναν σε δεύτερο -προπορευόμενο- λεωφορείο.




Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα παιδί έχει κάταγμα στο χέρι, ενώ οι υπόλοιποι είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι.




Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με έξι οχήματα και 15 πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τους επιβάτες του λεωφορείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων στην σελίδα του στο facebook, η εκδρομή ήταν ημερήσια και είχε προορισμό το Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη.


Φωτογραφίες: infonews24.gr
iefimerida.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Σέρρες: Ανετράπη λεωφορείο με μαθητές Δημοτικού - Τραυματίες γονείς και παιδιά (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.