Δύο μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης στα 10 καλύτερα πιάτα της Ελλάδας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Δύο μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης στα 10 καλύτερα πιάτα της Ελλάδας




Η Μπουγάτσα είναι μία από τις ελληνικές λιχουδιές που είναι φημισμένες σε όλο τον κόσμο.



Σε αφιέρωμα της, η Βρετανική Εφημερίδα Telegraph ξεχωρίζει 10 αγαπημένα πιάτα στην Ελλάδα που πρέπει κανείς οπωσδήποτε να δοκιμάσει! Ανάμεσα τους βρίσκεται και η μπουγάτσα.

Μάλιστα η εφημερίδα τονίζει πως το μέρος που πρέπει να δοκιμάσει κανείς μπουγάτσα είναι η Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζοντας δύο κλασσικά καταστήματα που είναι στέκια εδώ και χρόνια. Την μπουγάτσα του "Μπαντή" και τη μπουγάτσα "Γιάννης".

Στο αφιέρωμα αναφέρεται πως στα καλύτερα συγκαταλέγεται το παλιό αλλά και κλασσικό κατάστημα του Μπαντή, το οποίο παρουσιάστηκε στο ΒΒC, από τον Rick Stein στο Long Weekends. Εναλλακτικά το αφιέρωμα προτείνει τη μπουγάτσα "Γιάννης", την οποία χαρακτηρίζει εξαιρετική, επισημαίνοντας πως παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 03.00, καθιστώντας την ιδανική για ένα σνακ αργά τη νύχτα.


Δείτε το αφιέρωμα (ΕΔΩ)


Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Δύο μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης στα 10 καλύτερα πιάτα της Ελλάδας Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Μαΐου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.