Oργια στην Αγία Νάπα: Ολόγυμνες τουρίστριες από μπαρ σε μπαρ (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Oργια στην Αγία Νάπα: Ολόγυμνες τουρίστριες από μπαρ σε μπαρ (Εικόνες+Βίντεο)




Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Αγία Νάπα μετατράπηκε σε κέντρο ακολασίας βορειοευρωπαίων και δη Βρετανών τουριστών.



Εικόνες που προκαλούν ντροπή και προβληματισμό δημοσιεύτηκαν σε βρετανική ιστοσελίδα- και όχι μόνο- οι οποίες παρουσιάζουν τη μικρή παραθαλάσσια πόλη της Κύπρου ως ναό οργίων.

Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται στιγμές από τη νυχτερινή ζωή της Αγίας Νάπας σε μπαράκια και δείχνουν μέχρι και τουρίστριες να χορεύουν εντελώς γυμνές. Μάλιστα το τόπλες και οι προκλητικοί χοροί θεωρούνται καθημερινό φαινόμενο.

Εξάλλου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς νεαρούς που θέλουν να περάσουν στιγμές τρέλας «βουτηγμένες» σε σεξουαλικές περιπέτειες πηγαίνοντας από μπαρ σε μπαρ.

Πέραν από τις φωτογραφίες υπάρχουν και σχετικά βίντεο. Εμείς επιλέξαμε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μεν τη χυδαιότητα αλλά… -δυστυχώς- υπάρχουν και χειρότερες. 














parapolitika.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Oργια στην Αγία Νάπα: Ολόγυμνες τουρίστριες από μπαρ σε μπαρ (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.