Η νέα τάση στις selfies θέλει γυρισμένη πλάτη και γυμνούς γλουτούς - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Η νέα τάση στις selfies θέλει γυρισμένη πλάτη και γυμνούς γλουτούς




Και το όνομα αυτής: «Cheeky Exploits»




Η νέα τάση που ακολουθούν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζεται «Cheeky Exploits» όπου αναρτούν προσωπικές φωτογραφίες στο Instagram με γυρισμένη την πλάτη και γυμνούς γλουτούς.

Οι φωτογραφίες λαμβάνονται είτε μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, για παράδειγμα, ένα πάρκο ή σε μία πολυσύχναστη περιοχή. Στη φωτογραφία μπορεί να διακρίνεται ένας ή και πολλοί άλλοι.

Η μόδα αυτή μάλλον δεν έχει ερωτικές προθέσεις. Υιοθετείται περισσότερο ως μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Πρωτοπόρος της φέρεται να είναι ένας βρετανός καλλιτέχνης, ο οποίος την παρουσίασε ως μία μορφή τέχνης του σώματος σε κοινή ψηφιακή χρήση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες η έκθεση των γλουτών είναι ήδη πολύ διαδεδομένη, άρα εκείνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι πρόκειται για ένα είδος κατάχρησης των selfie, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όταν το πρόσωπο δεν έχει τίποτα άλλο να πει, τότε θα παίξει το χαρτί του μιμητισμού με την έκθεση των γλουτών, γράφει η ιταλική εφημερίδα.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Η νέα τάση στις selfies θέλει γυρισμένη πλάτη και γυμνούς γλουτούς Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.