Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια. Αποβλήθηκε από τη Βουλή (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια. Αποβλήθηκε από τη Βουλή (Βίντεο)





Απίστευτες αθλιότητες και αδιανόητες ύβρεις από το σύνολο των Χρυσαυγιτών. Αποβλήθηκε από την αίθουσα. Η ΝΔ ζητά την αποβολή του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς χειροδίκησε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκο Δένδια κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τη συμφωνία κυβέρνησης- δανειστών.

Στο εμφανώς προμελετημένο χρυσαυγίτικο επεισόδιο πήραν μέρος σειρά βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι εκτόξευσαν νερά και απείλησαν τους βουλευτές με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κασιδιάρης και να διακοπεί για λίγα λεπτά η συνεδρίαση. Ο Κασιδιάρης δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να υβρίζει στους διαδρόμους της Βουλής προφανώς περήφανος για την προμελετημένη πράξη του.

Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκης Μπαλαούρας καταδίκασε την επίθεση και ανακοίνωσε την παραπομπή του Κασιδιάρη στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Την επίθεση κατά του βουλευτή της καταδίκασε και η ΝΔ και ζήτησε την αποβολή του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. «Να αποβληθούν όλοι. Όλοι ύβριζαν και ασχημονούσαν» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ , Μάκης Βορίδης.



Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια. Αποβλήθηκε από τη Βουλή (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.