Οι πιο διάσημες π0ρνοστάρ αποκαλύπτουν αν έχουν κάνει σeξ με θαυμαστή τους (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Οι πιο διάσημες π0ρνοστάρ αποκαλύπτουν αν έχουν κάνει σeξ με θαυμαστή τους (Βίντεο)




Οι fan των ταινιών ερωτικού περιεχομένου σίγουρα θα έχουν φανταστεί το ενδεχόμενο να κάνουν σeξ με μία εκ των πρωταγωνιστών. Πόσες πιθανότητες όμως συγκεντρώνει αυτό το ενδεχόμενο...




Ας μιλήσουμε χωρίς ταμπού... Δεδομένα όποιος παρακολουθεί συστηματικά ή έστω περιστασιακά ταινίες π0ρνό, έχει φανταστεί τον εαυτό του σε μία σκηνή με την αγαπημένη του πρωταγωνίστρια.

Πόσες πιθανότητες όμως έχει αυτό, να συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Να καταφέρει δηλαδή ο... απλός θνητός να κάνει σεξ με την πορνοστάρ που θα θαυμάζει.

Συνολικά 14 γυναίκες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών, κλήθηκαν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα και δυστυχώς δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Τουλάχιστον σε όσους δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα.

Δείτε τι απάντησαν οι Riley Reid, Cassandra Cain, Aubrey Sinclair, Abella Danger, Piper Perri, Bella Doll, Riley Reyes, Harmony Cage, Leya Falcon, Mocha Menage, Bobbi Dylan, Alison Rey, Rizzo Ford και Georgia Jones.



Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Οι πιο διάσημες π0ρνοστάρ αποκαλύπτουν αν έχουν κάνει σeξ με θαυμαστή τους (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 21, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.