Έρχεται προς δημοπράτηση και όγδοη θέση για beach bar στους Αμμολόφους! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Έρχεται προς δημοπράτηση και όγδοη θέση για beach bar στους Αμμολόφους!






Σύμφωνα με το δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, η φήμη των Αμμολόφων έχει ξεπεράσει πια τα στενά τείχη του τόπου μας, έχοντας φτάσει ως την πρωτεύουσα



Η καλή συνεργασία του Δήμου Παγγαίου με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στο θέμα της αξιοποίησης και διαχείρισης των Αμμολόφων συνεχίζεται…

Μετά τη συμφωνία του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη σε πολύ πιο πρώιμο στάδιο τη φετινή χρονιά και για την επόμενη τριετία, ώστε να «τρέξει» η διαγωνιστική διαδικασία μέσα στον Απρίλιο (σ.σ. σε δύο φάσεις στις 19/4 και 27/4) και να έχουν υπογράψει συμβάσεις οι επιχειρηματίες για τις επτά θέσεις μπιτς μπαρ, που προκηρύχτηκαν, πριν από λίγες μέρες ο δήμος ήρθε σε συμφωνία με την ΕΤΑΔ και για τη δημοπράτηση όγδοης θέσης στους Αμμολόφους.

«Μέχρι στιγμής έχουμε δημοπρατήσει τις 7 θέσεις των μπιτς μπαρ και έχουν ανακηρυχτεί ανάδοχοι. Έχουν προχωρήσει σε υπογραφές συμβάσεων και έχουμε εκδώσει την οικοδομική άδεια, μια και κάποιοι προχωρούν σε νέες κατασκευές. Πλέον, προχωράμε για την άδεια λειτουργίας, ωστόσο έχουμε ένα ακόμη καλό νέο. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στην Αθήνα και ενημερώθηκα από την ΕΤΑΔ ότι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ αυτό που διεκδικούσαμε, δηλαδή της δημοπράτησης μιας όγδοης θέσης στους Αμμολόφους. Η έγκριση αναμένεται σήμερα (σ.σ. χθες) και αμέσως θα σταλεί το σχέδιο σύμβασης, που θα επικυρωθεί από το δημοτικό συμβούλιο», ανέφερε για την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.


«Κι οι ταξιτζήδες της Αθήνας γνωρίζουν για τους Αμμολόφους»


Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει στη δημοπρασία της όγδοης θέσης μπιτς μπαρ (σ.σ. αυτή θα βρίσκεται κοντά στις παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περάμου), ο κ. Αναστασιάδης, απάντησε με χιουμοριστική διάθεση:

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για μπιτς μπαρ στους Αμμολόφους; Με χαροποιεί το γεγονός πως όταν βρίσκομαι στην Αθήνα ή και σε άλλες περιοχές, όλοι μιλούν με θαυμασμό και έχουν συνδυάσει την ανάπτυξη και τις θάλασσες του τόπου μας με τους Αμμολόφους, παρόλο που έχουμε 65 χιλιόμετρα ακτής. Δεν υπάρχει ταξιτζής στην Αθήνα, που να μην γνωρίζει τους Αμμολόφους…».




Δημήτρης Μπουντάς
xronometro.com
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Έρχεται προς δημοπράτηση και όγδοη θέση για beach bar στους Αμμολόφους! Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.