Απέραντη χλιδή: Ο επικός γάμος του εφοπλιστή Βασίλη Μαυρολέοντα με τη makeup artist Εϊμι Τέρι στο Ρίο (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Απέραντη χλιδή: Ο επικός γάμος του εφοπλιστή Βασίλη Μαυρολέοντα με τη makeup artist Εϊμι Τέρι στο Ρίο (Εικόνες+Βίντεο)




Με ένα τριήμερο πάρτι, που είχε τα πάντα και πολλούς επιφανείς καλεσμένους, η make up artist από τη Βρετανία Έιμι Τέρι και ο γόνος της γνωστής οικογενείας εφοπλιστών, Βασίλης Μαυρολέων, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το εμβληματικό άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Οι εορτασμοί για τον γάμο, που τελέστηκε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου, ξεκίνησαν την Πέμπτη, σε ένα πάρτι που περιελάμβανε βόλεϊ στην άμμο και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Fasano.

Η Παρασκευή, ωστόσο, ήταν η μεγάλη ημέρα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ένα ονειρικό σκηνικό. Μία θρησκευτική τελετή γεμάτη πλούτο, λάμψη και παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στην εκκλησία του São Francisco de Paula, στο κέντρο της πόλης.





Η πρόσκληση, χειρόγραφη και εκλεπτυσμένη, όπως ακριβώς και η διακόσμηση με γιρλάντες από λευκά λουλούδια με φόντο το πράσινο της φύσης.





Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση η Έιμι διάλεξε ένα επιβλητικό λευκό νυφικό του Ιταλού σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι, με ογκώδη φούστα, μακριά ουρά και φουσκωτά, χυτά μανίκια, που αναδείκνυαν τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της.





Με ένα ολόλευκο πέπλο και κρατώντας ένα μικρό μπουκέτο με λευκά λουλούδια πλησίασε τον αγαπημένο της.





Εκείνος επέλεξε ένα γκρι κοστούμι με γραβάτα στο χρώμα του πράσινου της ελιάς. 





Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον πολλών και αγαπημένων καλεσμένων: Τζιοβάνα Μπατάλια, Μπιάνκα Μπραντολίνι, Ευγενία Νιάρχου, Πίτερ Ντούντας, Ευάγγελος Μπούσις Αριζόνα Μιούς, Ελίζα Σεντάουι, Αλεξάντερ Ντελάλ, Νάταλι Μάσενετ, Καρολίν Γουίνμπεργκ και Τέσα Ματίας συνόδευσαν το ζευγάρι.










Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Dundas (@peter_dundas) στις



Στον χώρο της δεξίωσης μία φωτισμένη πισίνα με κλασικά έπιπλα Festah και φωτισμένοι φοίνικες.








Σε διακόσμηση Βικ Μιρελιέ, η υπέροχη αρχιτεκτονική του τόπου έλαμψε, όπως ο Χριστός ο Λυτρωτής, που φαινόταν από πίσω. Ο χώρος γεμάτος μανόλιες με λευκές ορχιδέες συμπλήρωναν το απόλυτο σικ σκηνικό.







Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο τους στο Parque Lage. Η διασκέδαση περιελάμβανε μπαιάνας και χορευτές καποέιρα, ενώ το μπουφέ έφερε την υπογραφή της Μαρία Άλις Σολιμένε.





Την διακόσμηση είχε αναλάβει ο Βικ Μιριελέ, τα έπιπλα ήταν Festah, τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Ρομπέρτο Κοέν, ενώ τα ποτά και η τούρτα ήταν δημιουργίες της Ιζαμπέλα Σούπλισι.









Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και το Σάββατο με ένα τεράστιο πάρτι σε μία έπαυλη στην περιοχή της Santa Teresa. Ο ενδυματολογικός κώδικας επέβαλε κατά παραγγελία του ζευγαριού, να είναι το απόλυτο τρόπικαλ στιλ.











iefimerida.gr 
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Απέραντη χλιδή: Ο επικός γάμος του εφοπλιστή Βασίλη Μαυρολέοντα με τη makeup artist Εϊμι Τέρι στο Ρίο (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.