Γιατί δεν πρέπει να πιστεύετε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Γιατί δεν πρέπει να πιστεύετε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media (Εικόνες)








Τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να βεβαιωθούμε πως ό,τι κυκλοφορεί στο ίντερνετ είναι πραγματικό. Και δεν μιλάμε μόνο για τις ψευδείς ειδήσεις αλλά και για τις αμέτρητες φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία πριν δημοσιευθούν.


Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες έχει επεξεργαστεί με photoshop μια χρήστρια του Weibo, του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Kanahoooo. Η Kanahoooo έχει πάνω από 430.000 followers, προσφέρει υπηρεσίες photoshop σε άτομα που θέλουν να φαίνονται πιο ωραία στο προφίλ τους.

Τι λέει η ίδια; «Μην πιστεύετε τις τέλειες φωτογραφίες που βλέπετε online. Αν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε κάποιον, δείτε τον πώς είναι στην πραγματικότητα». Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει επεξεργαστεί – μετατρέποντας ακόμα και άντρες σε γυναίκες -, για να δείτε στην πράξη ότι υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία. 













altsantiri.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Γιατί δεν πρέπει να πιστεύετε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.