Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14/8 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14/8




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αν προβληματίζεσαι για την δουλειά σου, ίσως η καλύτερη εναλλακτική να βρίσκεται σε μια παλιά ασχολία σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα για την κάλυψη μιας ανάγκης σου, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά

Με τον Άρη στον Λέοντα να σε «τσιγκλάει». το θέμα δεν είναι αν αρέσεις ή όχι αλλά το ποια μπορεί να είναι η ποιότητα μιας σχέσης. Το ορμητικό πάθος συνήθως δεν συνάδει ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την διάρκεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις... ένα από τα δύο!




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, σου προσφέρει τις συγκινήσεις που σου έλειπαν, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει στην επαναφορά προσώπων με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στην κάλυψη των υλικών αναγκών σου, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι το να βάλεις τις βάσεις ενός δικού σου συστήματος, ικανού να αντέξει στον χρόνο και να γίνει το σημείο αναφοράς για τους άλλους.

Ερωτικά

Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει πρόσφατα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα, όσο και... παλιά γνωριμία! Ίσως μάλιστα το χαρμόσυνο γεγονός να συμβεί σε ένα reunion, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις καλές πιθανότητες για να ευτυχήσεις!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή ή σε σχέση με την διαμονή σου αλλά αν ψάχνεις για θερινό κατάλυμα, όλο και κάτι θα «στραβώσει», οπότε ας μην θεωρείς τίποτε δεδομένο! Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα.. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση η σεξουαλική σου δυναμική «μετράει» πολύ περισσότερο από μια «νορμάλ» σχέση, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και σίγουρα μπορείς να «ξεδώσεις», δεν αποκλείεται όμως μια «περιπετειούλα» να εξελιχθεί πολύ πιο σοβαρά από όσο υπολόγιζες.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θέτει «ζητήματα» στις φιλικές σου σχέσεις, όπου καλείσαι να αποδεσμευτείς από πρόσωπα που αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα και να κτίσεις μια νέα δυνατή φιλία.

Ερωτικά

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια της καλής ψυχολογίας σου. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα πρόσωπο, το σύμπαν είναι... μαζί σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και –καλώς ή κακώς- το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή κτίζοντας το «οικοδόμημα» με καλύτερους όρους.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να είναι πότε στα «πάνω» του και πότε στα «κάτω» του, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί όμως να βρεις μια... εφήμερη ανταπόκριση!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα φαίνεται να επαναλαμβάνονται κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό.

Ερωτικά

Μετά τα όσα συνέβησαν πρόσφατα κι ίσως να... μην σου άρεσαν, ήρθε η στιγμή για να «ρεφάρεις» με μια σχέση, που έχει τις προδιαγραφές του «για πάντα μαζί». Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείς οριστικά από μια παλιά «υποχρέωση».




ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι που θα σε... διαφωτίσει επαρκώς για τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αναδείξει οικονομικά προβλήματα που ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλί» ή απλά κληρονόμησες από τους προκάτοχούς σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου, ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα, αφού μπορεί να έχεις τις «κλειστές» σου. Πάντως αν μπεις στον κόπο να «σπάσεις» την μοναχικότητα σου, θα εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι... τακτοποιημένα και στην θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου ανοίγουν την όρεξη για να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές! Επιπλέον, ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ένα reunion. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να «δραπετεύσεις» από την συνέχιση μιας αρνητικής παράδοσης.

Ερωτικά

Οι «πάγιες» πεποιθήσεις, που συχνά σε εμποδίζουν να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όρια σου, πρόκειται να «βρουν τον δάσκαλό τους» σε ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να σου «βγάλει» τον καλύτερο εαυτό σου!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαληθεύσεις την παροιμία «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά», συνεχίζοντας μια επαγγελματική παράδοση. Ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, ενδέχεται να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην σου «βγει ξινός» ο Δεκαπενταύγουστος!

Ερωτικά

Η «κατακτητική» σου διάθεση σε κάνει να μην έχεις αίσθηση των όποιων προβλημάτων, αφού θεωρείς ότι όλα αντιμετωπίζονται. Τελικά όμως είναι πιθανό να μπλέξεις με ένα πρόσωπο που έχει μεν κοινωνικό και οικονομικό κύρος αλλά και «κολλήματα» με το παρελθόν του.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ανανεώνοντας και την δική σου διάθεση. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο «πριμοδοτεί» κι ένα νοσταλγικό ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ανιχνεύοντας ωστόσο και τις δικές σου ευθύνες στην διαπαιδαγώγησή τους.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντί σου θα σου προσφέρουν μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, με προοπτική μάλιστα να πρόκειται για κάτι πολύ όμορφο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», με περισσότερες... αγκαλιές!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια «ανακατωσούρα» στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά

Ο Άρης απέναντί σου «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον ως προς την δυναμική της! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ «δυνατές» στιγμέςμε τον άνθρωπο σου, αρκεί να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, ένας πρώην συνεργάτης έρχεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι κι ίσως κάποια από αυτά να μην είναι καν δικά σου καθήκοντα ή να σχετίζονται με λάθη και παραλείψεις που έγιναν στο παρελθόν από άλλους. Φαίνεται μάλιστα πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού διαμορφώνεται ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου πρέπει να κάνεις πολλά και σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε... όχι, ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να σου... ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Tags :




Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14/8 Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.