Ο Δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης ορκίστηκε δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δράμας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο Δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης ορκίστηκε δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δράμας





Σήμερα, 1-6-2017, ο δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης ορκίστηκε δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δράμας. Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:


«Σήμερα, ως δημοτική αρχή, επιβεβαιώνουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας σε έναν σπουδαίο αθλητή της πόλης μας. Από σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης αποτελεί ένα κομμάτι του έμψυχου δυναμικού του Δήμου Δράμας. Με τις κατάλληλες ενέργειες και ακολουθώντας το γράμμα του Νόμου που αναφέρει ότι Αθλητές, οι οποίοι επιτυγχάνουν εξαιρετική αγωνιστική διάκριση σε ατομικά ή ομαδικά αθλήματα διορίζονται, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια θέση για τον Πρωταθλητή μας. Γιατί ως δημοτική αρχή μεριμνούμε να είμαστε κοντά στους αθλητές χωρίς τυμπανοκρουσίες και φιέστες, αλλά προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια.

Αγαπητέ Πρωταθλητή μας, αγαπητέ Κώστα Δουβαλίδη,

Τόσο ως Δήμαρχος, όσο και ως πολίτης σε συγχαίρω για τον αγώνα σου και για την αξιέπαινη προσπάθειά σου σε κάθε αναμέτρηση. Με πάθος για τον αθλητισμό και με πίστη στο στόχο, αγωνίστηκες σε κούρσες με τους καλύτερους πρωταθλητές του κόσμου. Η πόλη σου, η αθλομάνα Δράμα μας, που πίστεψε και πιστεύει σε εσένα, που χαίρεται με τις επιτυχίες σου, που συμπάσχει στις δυσκολίες σου, σήμερα σε επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι οι δραμινοί είμαστε υπερήφανοι για σένα, γιατί σε διακρίνει το ιδιαίτερο ταλέντο στον αθλητισμό αλλά και το ήθος που πρέπει να έχει κάθε ένας αθλητής. Με πολυετή θυσία, μακροχρόνιους αγώνες και σταθερή θέληση, έχεις εδραιώσει την αξία σου και έχεις κερδίσει επάξια τον σεβασμό όλων μας. Να ξέρεις ότι είχες, έχεις και θα έχεις την αμέριστη στήριξη μας. Σου εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια αγάπη, με το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για όλα όσα κάνεις. Σου εύχομαι να αγαπήσεις τα νέα σου καθήκοντα στο Δήμο Δράμας, όσο αγαπάς και τον αθλητισμό. Να ξέρεις ότι πλέον έχεις και μια ακόμη οικογένεια. Πέρα από τη δική σου, του άξιου προπονητή σου και του δραμινού αθλητικού σου συλλόγου, εντάσσεσαι και στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Δράμας. Είμαι σίγουρος ότι και εδώ θα δείξεις το ταλέντο σου, θα προσφέρεις και θα αφοσιώνεσαι στο έργο του Δήμου προς όφελος των συμπολιτών μας. Σε καλωσορίζω, λοιπόν, στο Δήμο Δράμας ως ένα κομμάτι του.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Ο Δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης ορκίστηκε δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δράμας Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.