Προσλήψεις στον Δήμο Δοξάτου - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Προσλήψεις στον Δήμο Δοξάτου
Ο Δήμος Δοξάτου ύστερα από την υπ’ αριθ. 54/2017 απόφαση του Δ.Σ., η οποία εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμό 5665/12-05-2017 όμοια της Αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννιά (9) ατόμων, με ειδικότητα ΥΕ εργατών πρασίνου προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, με τα παρακάτω ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

9 ΥΕ Εργατών πρασίνου
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Ευκρινές Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και τους περιορισμούς των άρθρων 5 και 6 του π.δ.164/2004, καθώς και ότι η διάρκεια της απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου δύο μηνών στον Δήμο Δοξάτου δεν υπερβαίνει του δύο μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δοξάτου (Δ/νση: Κανάρη & Νεροφράκτη Τ.Κ.66031 Δοξάτο Δράμας, γραφείο 209, τηλ: 2521352405). Αρμόδια υπάλληλος για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η κα. Γρίβα Κυριακή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Δοξάτου.
Πηγή: altsantiri.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Προσλήψεις στον Δήμο Δοξάτου Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.