Φεύγουν για Φιλιππίνες: Δείτε τους 7 διάσημους που μπαίνουν στους «Νομάδες» του ΑΝΤ1 (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Φεύγουν για Φιλιππίνες: Δείτε τους 7 διάσημους που μπαίνουν στους «Νομάδες» του ΑΝΤ1 (Εικόνες)






Το ματς αρχίζει…



Η νέα τηλεοπτική σεζόν αρχίζει σε λίγες μέρες και τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μάχη. Το Survival του «Ε» κάνει πρεμιέρα αύριο, όμως το reality επιβίωσης που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι αυτό του ΑΝΤ1.

Οι «Νομάδες» κάνουν πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, ενώ σε λίγες μέρες (20 Σεπτεμβρίου) μια μεγάλη αποστολή 100 ατόμων θα αναχωρήσει για τις Φιλιππίνες προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία. Μαζί τους θα είναι και ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» στην ομάδα των διασήμων θα μπουν 7 άτομα τα οποία οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύουν μάλιστα ότι τα συγκεκριμένα ονόματα είναι πολύ πιο δυνατά από εκείνα της ομάδας των διασήμων του Survivor. Και μεταξύ μας δεν έχουν και πολύ άδικο…

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του καναλιού;


Διονύσης Αλέρτας




Γιώργος Μαυρίδης





Μιχάλης Ζαμπίδης





Μαντώ Γαστεράτου





Όλγα Πηλιάκη (γιατί κάθε reality επιβίωσης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ‘χει άρωμα Χανταμπάκη μέσα)





Νατάσα Καλογρίδη




Kαι ένας ακόμα παίκτης που παραμένει έκπληξη…

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η επιλογή του τελευταίου παίκτη θα γίνει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Αποστολία Ζώη και την Βασιλική Μιλλούση.
Η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από παίκτες που έχουν σχέση με τα σπορ και η τρίτη είναι η ομάδα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Άρα μιλάμε για 21 άτομα, 3 ομάδες και 7 διάσημους. Αυτή θα είναι η σύνθεση του νέου reality επιβίωσης.

Στον ΑΝΤ1 έχουν επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποτυχίας! Τι θα γίνει τελικά; η απάντηση σε λίγες μέρες στους δέκτες σας…







Αφήστε το σχόλιό σας

Φεύγουν για Φιλιππίνες: Δείτε τους 7 διάσημους που μπαίνουν στους «Νομάδες» του ΑΝΤ1 (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.