Survivor: Η απόλυτη ανατροπή! Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση! Όλες οι λεπτομέρειες… (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή! Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση! Όλες οι λεπτομέρειες… (Βίντεο)




Μια ανατροπή που όλοι οι φανς του Survivor περιμένουν πως και πως!



Από εδώ και πέρα το παιχνίδι πρέπει να έχει γρήγορη εξέλιξη μιας και πρέπει μέχρι τα μέσα Ιουνίου να έχουν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να έχουν μείνει μόνο τέσσερις παίκτες!

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να τραβάνε από τα «μαλλιά» τα επεισόδια και θα αναγκαστούν να συμπτύξουν τα γεγονότα προβάλλοντάς τα λίγο πιο γρήγορα, απ όσο μας είχαν συνηθίσει!

Χθες μέσα από την εκπομπή του Σκάι, «Πρώτη Γραμμή», αποκαλύφθηκε πως σήμερα, Τετάρτη θα έχουμε διπλό επεισόδιο στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Και μαντέψτε… Πάλι χαμός θα γίνει (ουουουο)

Μετά την 24ωρη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, σήμερα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση.


Δείτε όσα ανέφεραν στην εκπομπή του Σκάι στο παρακάτω βίντεο:





youweekly.gr






Αφήστε το σχόλιό σας

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή! Έρχεται διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση! Όλες οι λεπτομέρειες… (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.