Τρεις τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσικλετιστές που έκαναν κόντρες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσικλετιστές που έκαναν κόντρες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (Εικόνες)




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα μεταξύ μοτοσικλετιστών σημειώθηκε στις 20:40 στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr στο τροχαίο εμπλέκονται δύο νεαροί μοτοσικλετιστές και ένα ακόμη άτομο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιων αγώνων με μηχανές. Ο ένας μοτοσικλετιστής έτρεχε στην ευθεία ενώ ο δεύτερος έκανε αναστροφή. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο ένας από τους δύο μοτοσικλετιστές καθώς και ένας θεατής.

Από την 1η Ιουνίου φιλοξενείται στα λουτρά Νέας Απολλωνίας η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν στο thestival.gr ότι οι αγώνες αυτοί πραγματοποιούνται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες λόγω της συνάντησης. Καταγγέλλουν επίσης ότι η Αστυνομία είναι απούσα και ότι οι συμμετέχοντες στους αγώνες δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.





Φωτογραφίες: thestival.gr

Πηγή: iefimerida.gr






Αφήστε το σχόλιό σας

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσικλετιστές που έκαναν κόντρες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.