Φρίκη: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που ήθελε να βιάσει προτού... αυτοκτονήσει - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Φρίκη: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που ήθελε να βιάσει προτού... αυτοκτονήσει

Χάρη στις παραμορφώσεις του προσώπου του, δεχόταν ανελέητο bullying μεγαλώνοντας, ενώ «όλες οι γυναίκες που γνώριζε τον περιφρονούσαν»Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το εφετείο σε έναν διεστραμμένο 33χρονο από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος σκόπευε - σύμφωνα με δική του ομολογία - να εκπληρώσει όλες τις αρρωστημένες σeξουαλικές του φαντασιώσεις βιάζοντας αθώες γυναίκες, προτού τελικά βάλει τέρμα στη ζωή του.

Έτσι, επικύρωσε την περασμένη Παρασκευή τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή η οποία του είχε επιβληθεί, δηλαδή 10-20 χρόνια κάθειρξης, για εγκλήματα που σκόπευε να διαπράξει εις βάρος των... 200 γυναικών που περιείχε η «λίστα» του.

Ο Frank Yeager είχε περάσει μήνες ολόκληρους δημιουργώντας μια λίστα με 200 γυναίκες στις οποίες ήθελε να επιτεθεί. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους, οι γυναίκες της λίστας ήταν μεσίτριες, αφού ο 33χρονος πίστευε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσει τα θύματά του στα άδεια σπίτια που θα πήγαιναν να του δείξουν.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά στο ημερολόγιό του, που ανακάλυψαν οι Αρχές μετά τη σύλληψή του: «Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταπνίξω αυτές τις ορμές μέσα μου... Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ να κερδίσω το έπαθλό μου».

Ο Yeager αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του το 2012, προσεγγίζοντας το πρώτο από τα υποψήφια θύματά του. Πήγε σε ένα μεσιτικό γραφείο και ζήτησε από τη μεσίτρια να του δείξει ένα απομονωμένο σπίτι που τον ενδιέφερε. Εκείνη αρνήθηκε επειδή φερόταν παράξενα και έτσι εκείνος έφυγε. Έπειτα από λίγη ώρα επέστρεψε και άρχισε να την ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι, λέγοντας ότι υπήρχε διαρροή σε κάποιον σωλήνα. Όταν ένας συνάδελφός της μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε, ο Yeager πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Οι δύο συνάδελφοι πήγαν αργότερα στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. Βρήκαν όλα τα φώτα σβησμένα και τις κουρτίνες κλειστές, αλλά καμία διαρροή και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο Yeager ομολόγησε τα πάντα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παραμορφώσεις με τις οποίες γεννήθηκε στο πρόσωπο είχαν ως αποτέλεσμα να υφίσταται ανελέητο bullying από μικρός, ενώ όλες οι γυναίκες που γνώριζε τον περιφρονούσαν.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ σύζυγο και την οικογένεια που ονειρευόταν, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφού όμως πρώτα εκπλήρωνε όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις με τις γυναίκες της λίστας του.

Στην έφεση που άσκησε στα μέσα Ιουνίου, ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δεν είχε ισχύ αφού δέχθηκε ψυχολογικές πιέσεις από τους αστυνομικούς, ωστόσο δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο κυρίως χάρη στο εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο του ημερολογίου του.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!Αφήστε το σχόλιό σας

Φρίκη: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που ήθελε να βιάσει προτού... αυτοκτονήσει Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.