Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/7 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/7



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση του έργου σου, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου σε… χρόνο dt! Επιπλέον, αναμένονται διακυμάνσεις στην σεξουαλικότητά σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που σίγουρα μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσετε σχέδια και όνειρα από κοινού με τον/την σύντροφό σου.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα νιώσεις την ανάγκη ή την επιθυμία να προσεταιριστείς άτομα που διαθέτουν κάτι το «μυστήριο» και τα οποία «σε αντιλαμβάνονται», ιδιαίτερα σε σχέση με τις πιο πρακτικές αναζητήσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους, σύντομα όμως θα «ξεφουσκώσουν», γι’ αυτό μην «κολλήσεις» σε αυτές. Παράλληλα, με τον ενεργό Δία στον Ζυγό, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου.

Ερωτικά

Από υποσχέσεις… σκίζεις αλλά το θετικό κλίμα μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού υπάρχουν προβλήματα που δε φαίνονται ή δε δηλώνονται εξ αρχής. Καλύτερα λοιπόν να κρατήσεις μικρό «καλάθι».




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό αναδεικνύει πολλά από τα ταλέντα σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις συγκεκριμένα οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, μέσα από μια γνωριμία. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα παιδί σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου… ετοιμάζει πολλές και ποικίλες εργασίες, ενώ σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης είτε για την διατροφή σου. Αν βέβαια έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία!

Ερωτικά

Όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο περισσότερο θα το… γλεντήσεις! Να θυμάσαι όμως ότι στην περίπτωση που μπεις σε μια σχέση, δεν είναι εξασφαλισμένη η διάρκεια της κι αν δεν σου αρέσει αυτό, καλύτερα να «πας πάσο».




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό δίνει έναν αναπτυξιακό τόνο σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου είτε στην καριέρα σου και είναι μια καλή στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα, που χαρακτηρίζονται ως «μαύρα πρόβατα» αλλά σίγουρα για σένα «μετράνε» αλλιώς αφού «πιάνεστε» συναισθηματικά. Ίσως μάλιστα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να βιώσεις κάτι πραγματικά μοναδικό, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να προβληματιστείς για ένα παιδί σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου λοιπόν δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κινηθείς ώστε να διευθετηθεί ένα περιουσιακό θέμα σου. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» ή μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως θα γίνουν αφορμή για να λυθούν κάποια ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα απλά «έμπαιναν κάτω από το χαλί»!
Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να «κλέψεις» τις εντυπώσεις!

Ερωτικά

Η γοητεία σου «ξεκλειδώνει» καρδιές, ίσως μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου, κερδίζοντας την προτίμηση ενός «διακεκριμένου» προσώπου που με την συμπάθειά του μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα, θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική.

Ερωτικά

Οι προτάσεις μπορεί να «πέφτουν βροχή», είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα ενδώσεις σε κάποια από αυτές, αφού κατά την κρίση σου δεν υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα ή αξιοπιστία. Πάντως, μια γνωριμία σε ταξίδι δείχνει ικανή να σε… μεταπείσει!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου αναμένεται να αναδείξει μερικά ακόμη από τα ταλέντα σου και να συμβάλει στην αναγνώριση και την αποδοχή σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο στα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις και ένα έκτακτο επίδομα.

Ερωτικά

Το θετικό κλίμα μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία σου, κάτι βέβαια που είναι καλό τόσο για σένα προσωπικά, όσο και για τις σχέσεις σου. Ωστόσο, για να μην αρκεστείς σε «χαριεντισμούς», βάλε μπρος το σχέδιο «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τις πιο ξεχωριστές πτυχές του χαρακτήρα και των ενδιαφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ακραίους συναισθηματισμούς, που σίγουρα θα δυσκολέψουν την ζωή όσων σε περιβάλλουν αλλά και την δική σου! Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντάς σε να λάβεις τα μέτρα σου για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει και σε μια μάλλον μυστική συμφωνία ή βοήθεια.

Ερωτικά

Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπο σου είναι μάλλον εμφανής, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη, χωρίς μάλιστα να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση, αφού ο δείκτης της αποδοχής σου από τους άλλους «κτυπάει κόκκινο». Ωστόσο, την ίδια στιγμή που το σύμπαν σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, η Σελήνη στον Σκορπιόμπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω μιας φυσικής κατάστασης που δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά. Πρώτα απ’ όλα λοιπόν η υγεία σου!

Ερωτικά

Μια μάλλον επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί αρκετά… ενδιαφέρουσα, αφού φαίνεται να προκύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Πρόκειται όμως πιθανότατα για μια σχέση που είναι δύσκολο να κρατήσει για πολύ




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Μια συμφωνία μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά η παρουσία του Άρη στον Καρκίνοδημιουργεί μια σχετική αβεβαιότητα στα προσωπικά σου, που μια «περπατάνε» και μια όχι. Όλα αυτά όμως μπορεί να συνιστούν πρόβλημα μόνον στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Παρά τις όποιες «τριβές» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αρκεί βέβαια να επιδείξεις ρεαλιστικό πνεύμα, απέναντι σε εκείνους που βάζουν πρώτο το οικονομικό. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό την ψυχαγωγία σου.

Ερωτικά

Σήμερα είναι εύκολο να «κλέψεις» τις εντυπώσεις, αποκομίζοντας προσωπικά και όχι μόνον οφέλη. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να υπάρξει κάτι που θα σε συγκινήσει πραγματικά, υπάρχει μεγάλη απόσταση γι’ αυτό βολέψου με ό,τι έχεις!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος. Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οφείλεις να διαπραγματευτείς, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια αποκαλυπτική είδηση. Καλό είναι βέβαια να μην αποσπάσαι διαρκώς από το τι γίνεται γύρω σου.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση είναι καλύτερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να επικεντρωθείς στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην σχέση σου, αφού αν συνεχίσουν να υφίστανται ως έχουν, η ημερομηνία λήξης της δεν θα αργήσει.


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/7 Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.