Ο δικηγόρος της «πλαδαρής Ελληνίδας» από την Θεσσαλονίκη μόλις έκανε κάτι πολύ καλό αλλά δίχασε το Internet! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο δικηγόρος της «πλαδαρής Ελληνίδας» από την Θεσσαλονίκη μόλις έκανε κάτι πολύ καλό αλλά δίχασε το Internet!
Δεν μας έχει συνηθίσει σε «καλές ειδήσεις». Τον γνωρίσαμε μέσα από την ανάρτησή του για την πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα, ενώ συνέχισε και με ποστ για όσους λυπήθηκαν με το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.Δεν μας έχει συνηθίσει σε «καλές ειδήσεις». Τον γνωρίσαμε μέσα από την ανάρτησή του για την πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα, ενώ συνέχισε και με ποστ για όσους λυπήθηκαν με το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

Κι εκεί που περιμέναμε εναγωνίως ένα ακόμη body shaming ποστ, ο δικηγόρος μας ντρίμπλαρε ιταλικά και ανέβασε στο προφίλ του κάτι που δεν το περιμέναμε.

Κάνοντας την αυτοκριτική του στην αρχή της ανάρτησης...«Έχοντας κατοχυρώσει δικαιωματικά τον τίτλο του μισάνθρωπου, κάνω έκκληση σε όλους εσάς τους φιλάνθρωπους να με μιμηθείτε».


Τι ήταν όμως αυτό που μας εξέπληξε ευχάριστα; 


Ο Θάνος Καρατσιώλης ανέβασε μια φωτογραφία του με αποδεικτικό κατάθεσης στην φιλανθρωπική εκστρατεία που γίνεται για τον μικρό Νέστορα που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας. Το ποσό που κατέθεσε ο ίδιος ανέρχεται σε 200 ευρώ, ενώ με την ανάρτησή του καλεί και άλλους χρήστες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.


Αναλυτικά η ανάρτηση

«Έχοντας κατοχυρώσει δικαιωματικά τον τίτλο του μισάνθρωπου, κάνω έκκληση σε όλους εσάς τους φιλάνθρωπους να με μιμηθείτε, ανεβάζοντας φωτογραφία με το αποδεικτικό κατάθεσης στο στόμα και να δώσετε έτσι πραγματικό νόημα στην εγωκεντρική selfie σας, λέγοντας ΝΑΙ δαγκωτό και στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη και με 1€ την προσπάθεια του μικρού Νέστορα, που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας αλλά και κάθε άλλου είδους φιλανθρωπική εκστρατεία, γιατί μετράει η κίνηση και όχι το ποσό!!
Υ.Γ.: στα λόγια όλοι καλοί είμαστε (εκτός από μένα που είμαι κακός), στις πράξεις όμως κρινόμαστε...
Υ.Γ. 2: αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας ανώφελα, ψηφίζοντας στο survivor τον νέο Τσάκα και όλους αυτούς τους αχαΐρευτους, δώστε τα για καλό σκοπό!!»

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ο δικηγόρος της «πλαδαρής Ελληνίδας» από την Θεσσαλονίκη μόλις έκανε κάτι πολύ καλό αλλά δίχασε το Internet! Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.