12 πράγματα που όλες οι γυναίκες σκέφτονται στη διάρκεια του σeξ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

12 πράγματα που όλες οι γυναίκες σκέφτονται στη διάρκεια του σeξ









Είναι πολύ πιο βρώμικες απ' όσο νομίζεις.



Σeξ, σου αρέσει, της αρέσει. Περνάτε τέλεια. Για εμάς τους άνδρες είναι λίγο έως πολύ εύκολο να πούμε τι σκεφτόμαστε εκείνη τη στιγμή. 

Με εκείνες γίνεται κάπως πιο περίπλοκο. Ρωτήσαμε, μιλήσαμε και καταφέραμε να ρίξουμε φως στα πιο σκοτεινά και σημεία του μυαλού της.

Αυτές είναι οι 12 σκέψεις που κάνουν όλες οι γυναίκες στη διάρκεια του σeξ.


1. «Δεν κρατιέμαι»

Νομίζεις ότι μόνο εσύ ανυπομονείς να κάνεις σeξ. Λάθος. Προφανώς θέλει και εκείνη και προφανώς θέλει το συντομότερο να αρχίσει να γίνεται παιχνίδι. Πάρε μερικές ιδέες από εδώ για το πώς θα την κάνει να μην κρατιέται.

2. «Γιατί δεν προσέχεις τα εσώρουχά μου»

Η γνωστή ιστορία. Αφιερώνουν χρόνο για τα επιλέξουν, επιθυμούν να δείξεις τη δέουσα προσοχή. Συνήθως δεν συμβαίνει. Μεταξύ μας όμως, δεν σου και σπουδαία υπόθεση τη στιγμή που γδύνεστε και εκείνη έχει μείνει με τις μαύρες δαντέλες της να της πεις έναν καλό λόγο, πριν περάσεις στα περαιτέρω.





3. «Δεν είναι εκεί η κλειτορίδα μου, ούτε εκεί, ούτε εκεί».

Βασικά μαθήματα ανατομίας που οι περισσότεροι άνδρες χρειαζόμαστε. Και είναι βασικό, διότι η κλειτορίδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, γεμάτη εκατομμύρια απολήξεις νεύρων, επομένως θα ήταν καλό Α) να ξέρεις πού βρίσκεται και Β) να τις φέρεσαι με αγάπη, στοργή και να είσαι περιποιητικός μαζί της.


4. «Συνέχισε να μου μιλάς βρώμικα».

Για το βρώμικο σeξ τα έχουμε πει. Για το σκληρό σeξ, επίσης. Για το σeξ που δεν μπορεί να γίνει στα μουγκά; Και για αυτό. Τι περιλαμβάνουν τα παραπάνω; Βρίσιμο. Τόσο απλό. Βρίσε, φώναξε, ψιθύρισε ανομολόγητες βρισιές στο αφτί της. Μην ντραπείς, μην κολλήσεις σε τύπους και ταμπού.

5. «Όχι, μην το κάνεις αυτό».

Τόσο απλό. Λέει «όχι», οφείλεις να σταματήσεις. Ακόμα και δεν το πει και απλώς το σκεφτεί, θα το καταλάβεις από την έκφραση του προσώπου της, από τις αντιδράσεις του σώματός της.


6. «Κάνεις αυτό που θέλω πριν το πω, είσαι πολύ καλός»

Προφανώς σε κάθε γυναίκα αρέσει να μοιράζεται το κρεβάτι της με έναν παρτενέρ που το έχει. Και μετά τη διαπίστωση, έρχεται η απορία; Πού τα έμαθε αυτά; Τα έκανε και με την πρώην του; Να ξέρεις ότι όταν μπαίνει η πρώην σου στο μυαλό της σε θέματα σeξ, αυτό μόνο προς όφελός σου θα δουλέψει.


7. «Αυτό τώρα, σίγουρα το έχεις δει σε πορνό»

Η κλασική εμμονή και προκαταλήψη των γυνιακών με το πορνό. Ότι και καλά εκεί μαθαίνουμε πώς γίνεται το σeξ, επομένως δεν έχουμε ιδέα από αληθινό σeξ. Ναι, δεν έχουν άδικο στο ότι το σeξ σε μια ταινία π0ρνό δεν έχει και πολλά κοινά με το πραγματικό σεξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάνουμε κάτι ακραίο ή αν δοκιμάσουμε μια δύσκολη στάση, το έχουμε ξεπατικώσει από εκει.



8. «Ωωω ναι!»

Εντάξει, αυτό δεν το σκέφτεται, το φωνάζει, το ζει! Λέγεται οργασμός, έκανες ό,τι μπορούσες για να έρθει, ήρθε και μπράβο σου. Δες εδώ και μερικά σιγουράκια που αρέσουν σε εκείνη για να τελειώνει πιο εύκολα.



9. «Μην τελειώσεις ακόμα, κρατήσου λίγο παραπάνω»

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος: αν δεν τελειώσει, καλό είναι να μην τελειώσεις. Υπάρχει και ένας ακόμα αυστηρότερος: αν δεν τελειώσει δύο φορές, μην τελειώσεις πρώτος. Υπερβολές, όμως καλό είναι να προσπαθείς να κρατάς λίγο παραπάνω. Και υπάρχουν τρόποι για να το πετύχεις αυτό.

10. «…»

Καμιά φορά μπορεί να μην σκέφτεται απλά τίποτα. Απλά να απολαμβάνει τη διείσδυση, χωρίς πολλά πολλά.





11. «Ήταν τέλεια, πώς να σου φάνηκε άραγε. Ααα.. κοιμάσαι»

Ναι, μετά από τέτοιες επιδόσεις, είναι λογικό να είσαι κουρασμένος. Όνειρα γλυκά.



ratpack.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

12 πράγματα που όλες οι γυναίκες σκέφτονται στη διάρκεια του σeξ Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.