Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11/8 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11/8




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου, με συνέπεια η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή να γίνει πιο πλούσια και δημιουργική. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από ένα πρόσωπο που αγαπάς ή μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές, οι οποίες χρήζουν διερεύνησης. Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

Ερωτικά

Ένας «πειρασμός» σου… γνέφει και τελικά δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ναι μεν έχει ήδη κάποια δέσμευση αλλά δεν δείχνει να είναι και τόσο «σφιχτή»! Τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τις δικές σου δεσμεύσεις, οπότε στα πλαίσια της καλοπέρασης όλα είναι ανοικτά.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να λειτουργήσει θετικά στον οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνει τα δύσκολα εύκολα, σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως διαπιστώσεις ότι οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που καλλιεργεί την φαντασία σου.

Ερωτικά

Σήμερα δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της «οικογενειακής» ζωής, μέσα σε ένα «εορταστικό» κλίμα! Από την άλλη πλευρά, αν «κυκλοφορήσεις» έξω, τότε είτε «ψάχνεσαι», είτε όχι, το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε μάλλον αναξιόπιστα πρόσωπα.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προσδίδει στην καθημερινότητά σου έναν πιο επικοινωνιακό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Από αυτήν την άποψη αξίζει και… με το παραπάνω να κοινωνικοποιηθείς και να εκδηλώσεις τις πιο εξωστρεφείς πτυχές της προσωπικότητάς σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να περιβάλλεις με μια καλλιτεχνική «αύρα» τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για την ασφάλεια των περιουσιακών σου στοιχείων ή για την προστασία του προσωπικού χώρου σου, από «πονηρές» πρακτικές.

Ερωτικά

Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου κάθε στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία θα συνεισφέρει τόσο στην κάλυψη των βασικών αναγκών σου και γενικότερα σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, όσο και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Δεν έχεις λοιπόν κάτι να φοβάσαι στους συγκεκριμένους τομείς, αντίθετα αξίζει τον κόπο να επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε παραπέμπει σε… μάστορες και τεχνικούς, αφού κάποιες δυσλειτουργίες μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Πρόσεξε ακόμη μήπως λαθέψεις ή παραπλανηθείς στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά

Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «εκπέμπεις», είτε γιατί… έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι! Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια…




ΛΕΩΝ


Γενικά

Τα καλά νέα είναι πώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου αυξάνει την «λάμψη» σου και αυξάνει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, κάτι βέβαια που καλείσαι να «εξαργυρώσεις» έμπρακτα και να μην αρκεστείς μόνον σε υποσχέσεις. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις αγορές αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που… δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά!

Ερωτικά

Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπο σου, προσφέροντας του το κάτι παραπάνω, καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματα του με τον τρόπο που επιλέγει, διαφορετικά η σχέση σου θα γίνει σταδιακά ανισότιμη.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιο σου έχει.. απολέσει μέρος της λογικής του, με κίνδυνο να πέσεις σε λάθη που δεν συνηθίζεις. Καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ξεγελαστείς από έναν συνεργάτη ή έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Δίαστηρίζει τα οικονομικά σου και σου δίνει την ευκαιρία να «ξεμπερδεύεις» με όποιο θέμα υγείας σε απασχολεί, έστω κι αν αυτό σου κοστίσει κάπως παραπάνω.

Ερωτικά

Μια διάψευση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά το «ξύπνημα» σου είναι εκείνο που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο κοντά στην αλήθεια σου, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες».




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προάγει την… ευτυχία σου αλλά και την κοινωνικότητά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να διαλογιστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα!

Ερωτικά

Πίσω από την «βιτρίνα» των απολαύσεων, η ημέρα κρίνεται ως «αποφασιστικής σημασίας» για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μιας επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή το… σύμπαν, το βέβαιο είναι ότι όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία βελτιώνει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια κρυφή, όσο και καθοριστική βοήθεια. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά

Κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσει και από εκεί που ήσουν «μέσα στην τρελή χαρά να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα»! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο… ξημερώνει μια άλλη μέρα και μπορεί να δεις το όλο θέμα διαφορετικά




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Κατ’ αρχήν τα νέα είναι… υπέροχα, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Δία «δουλεύει» για σένα, κάνοντας την ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση. Ωστόσο, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι τα φαινόμενα… απατούν! Και βέβαια καλά είναι τα όνειρα και οι εξιδανικεύσεις, αφού σου ανεβάζουν την ψυχολογία, μην ξεχνάς όμως ότι η πραγματικότητα είναι κατά πολύ διαφορετική.

Ερωτικά

Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και είτε «κυκλοφορήσεις» έξω, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο και κάτι… ευχάριστο θα συμβεί! Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, ίσως λάβεις μια καλή είδηση.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, μπορεί να τύχεις μιας ευνοϊκής υποστήριξης από ένα ισχυρό άτομο. Αντίθετα, η αδυναμία που «τρέφεις» για ένα κοντινό ή συγγενικό σου πρόσωπο, δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να συμβάλλει σε ακυρώσεις στις επαφές σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να «ξεχαστείς» μέσα από θεάματα και ακροάματα.

Ερωτικά

Απανωτές επιτυχίες σε ενθαρρύνουν και έχοντας μια καλή ψυχολογία είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά. Βέβαια προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά από την στιγμή που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, όλα θα βρουν τον δρόμο τους!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία τείνει να βελτιώσει θεαματικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν… κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι! Η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωση σου σε παρέες και «κυκλώματα», ιδιαίτερα του εξωτερικού. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να είσαι λιγότερο… αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε διαδικασίες που αφορούν σε αγορές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου χαρίσουν κάτι.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με τον «ζαλισμένο» Ερμή στην Παρθένο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αρχίζουν να μοιάζουν με ένα μπερδεμένο κουβάρι χωρίς αρχή και τέλος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεσαι περισσότερη λογική, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου. Μπορείς ωστόσο να προβείς σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με τα καλλιτεχνικά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοεί τα οικονομικά αλλά και τα εργασιακά σου, καθιστώντας ευκολότερες κάποιες διαδικασίες.

Ερωτικά

Οι προδιαγραφές σου για κάτι «καλό» είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από υπαρκτές και στην χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά και θα… συνεχίσει να το κάνει!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Tags :




Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11/8 Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.