Έτσι θα είναι ο ναός της Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη σε 9 χρόνια! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Έτσι θα είναι ο ναός της Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη σε 9 χρόνια!





Η κατασκευή της Σαγράδα Φαμίλια ξεκίνησε το 1882, ο Αντόνι Γκαουντί ανέλαβε το έργο ένα χρόνο αργότερα και όταν πέθανε το 1926, είχε ολοκληρωθεί λιγότερο από το ένα τέταρτο του εμβληματικού ναού.





Το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της αρχιτεκτονικής κατασκευής αναμένεται να είναι έτοιμο ακριβώς στην 100η επέτειο από τον θάνατο του αρχιτέκτονα, δηλαδή το 2026. Μέχρι τότε, αυτό το βίντεο μας δείχνει τη Σαγράδα Φαμίλια, όπως θα παραδοθεί στο κοινο.

Η Σαγράδα Φαμίλια είναι μεγάλη ρωμαιοκαθολική εκκλησία στη Βαρκελώνη, αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και το Νοέμβριο του 2010 εγκαινιάστηκε και καθαγιάστηκε από τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και έγινε Βασιλική και μπορεί πλέον να τελεστεί εκεί η Θεία Λειτουργία και να την παρακολουθήσουν οι πιστοί.










Αφήστε το σχόλιό σας

Έτσι θα είναι ο ναός της Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη σε 9 χρόνια! Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.