Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σeξ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σeξ




Φαίνεται ότι έχει επικρατήσει η άποψη ότι όσο μεγαλύτερο το πέος τόσο το καλύτερο κι όσο περισσότερο σε διάρκεια τόσο πιο ωραίο είναι το σεξ. Σεξ είναι και έτσι είναι λογικό πολύς κόσμος να δίνει σημασία τόσο στο μέγεθος όσο και στη διάρκεια, χάνοντας τρόπους να απολαύσουν τη στιγμή.


Και ενώ, σίγουρα σχεδόν καμιά γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα που «τελειώνει» σε 23 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αν δηλαδή αυτό είναι το μάξιμουμ που μπορείς να κρατηθείς, μπορείς πάντα να κάνεις μερικά πράγματα για να γίνεις καλύτερος στο κρεβάτι.


Το σεξ δεν είναι σπριντ αλλά ούτε μαραθώνιοςΠρώτο και βασικό που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι ότι η διάρκεια δεν σημαίνει απαραίτητα καλό σεξ. Μια ώρα βαρετού, κακού σεξ παραμένει κακό σεξ. Αντίθετα 3 λεπτά μπορεί να είναι αρκετά για να κάνεις το πιο επικό σεξ της ζωής σου.
Το κλειδί είναι η επικοινωνίαΠέρα απ' τη διείσδυση, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα στο κρεβάτι. Όπως να της ψιθυρίζεις διάφορα. Ρώτα την πώς της αρέσει και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο θα γίνει καλύτερο το σεξ μεταξύ σας αλλά και η σχέση σας, ανεξάρτητα αν είστε fuckbuddies ή παντρεμένοι με παιδιά. Το dirty talk βοηθά πολύ, είτε μπει στο παιχνίδι των προκαταρκτικών είτε στο κυρίως.
Βρες άλλους τρόπους να την ευχαριστήσειςΠάντα υπάρχουν εναλλακτικές για να την κάνεις να περάσει καλά, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε κυριεύσει. Ένα καλό στοματικό σεξ είναι ικανό να τη στείλει «στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια» και να την κάνει να σε λατρέψει. Ξεκίνα τρυφερά κι απλά στη συνέχεια διάβασε τα σημάδια. Το βασικό είναι να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να την ευχαριστήσεις παρά η δική σου διάρκεια.
Ίσως να διαρκείς αρκετάΥπάρχουν βέβαια και κάποιοι που κρατάνε πολύ περισσότερο απ' τον μέσο όρο. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είναι καλύτερα να τη ρωτήσεις τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο και -γιατί όχι- να εκφράσεις αυτά που θα ήθελες εσύ και ίσως σε βοηθούσαν να φτάσεις πιο γρήγορα στην κορύφωση.
Πηγή: askmen.gr






Αφήστε το σχόλιό σας

Γιατί δεν πρέπει να σε νοιάζει η διάρκεια που έχεις στο σeξ Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.