Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/9 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/9




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Δήμητρας Ουρανού μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικογενειακό τομέα, όσο και στα προσωπικά σου και μάλιστα με ξαφνικό ή απρόβλεπτο τρόπο. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς ή βρεθείς σε αμηχανία, δεν έχεις παρά να... καρπωθείς τα καλά των αλλαγών! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, όπου μάλιστα φαίνεται να αυθαιρετούν κάποιοι εις βάρος σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνεις μια νέα αρχή, έστω και προσωρινή.

Ερωτικά

Μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει το σκηνικό στα προσωπικά σου κι ίσως μάλιστα να είσαι εσύ αυτός/η που θα την προκαλέσει, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, οπότε... ούτε να χαίρεσαι, ούτε να λυπάσαι!




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Άρη ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητα σου, διεγείροντας ταυτόχρονα και την πιο «περιπετειώδη» διάθεση σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις ένα ασυνήθιστο ρίσκο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ σου. Επιπλέον, αξίζει να δοκιμάσεις το κάτι παραπάνω, ποντάροντας στην «τύχη του πρωτάρη»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει» είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό.

Ερωτικά

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ότι παραβιάζονται τα προσωπικά σου δεδομένα και θα ήταν... ευχής έργο να έχεις να κάνεις με έναν «παρείσακτο», αφού αν ο/η δράστης είναι το ταίρι σου, τα όσα μπορεί να επακολουθήσουν δεν τιμούν κανέναν, ούτε βέβαια και την σχέση σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Μπορεί βέβαια να μην σου αρέσουν οι «ανακατωσούρες», το «μυστικό» όμως είναι να τις προκαλείς εσύ πριν σε «προλάβουν» εκείνες! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού είναι πιθανό να εκπλαγείς ευχάριστα από έναν φίλο ή μια φίλη αλλά και να λάβεις ένα έκτακτο «επίδομα». Επιπλέον, δείχνει αρκετά πιθανή η ένταξή σου σε μια ομάδα με «αιρετικές» αντιλήψεις και αντισυμβατικό πνεύμα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σε βοηθούν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλοκι αν δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις, το πιο... εύκολο είναι να καλλιεργήσεις προσδοκίες σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως τελικά να παραμείνουν όλα σε φιλικό επίπεδο.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να... συγχρονιστείς μαζί του προχωρώντας σε αλλαγές όπου χρειαστεί, από τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου, μέχρι την πολιτική προσέγγισης που ακολουθείς. Αν όμως «αρνηθείς» να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τότε μπορεί να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, ωστόσο στην καθημερινότητά σου αλλά και στις μετακινήσεις σου μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διχογνωμίες.

Ερωτικά

Από την στιγμή που το κλίμα δεν συνάδει με την νοοτροπία σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να διαταράξει τις σχέσεις σου και βέβαια... ούτε λόγος να γίνεται για νέα ξεκινήματα, αφού στην πορεία θα ταλαιπωρηθείς άδικα.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Σε σχέση με τα εργασιακά αλλά και συνολικά την καθημερινότητά σου, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απεμπλακείς από πράγματα που σε «κολλάνε». Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειές σου. Επιπλέον, αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, οι εξελίξεις θα σε εκπλήξουν. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Άρη καλείσαι να πάρεις τα... ρίσκα σου στην οικονομική σου πολιτική αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει «τούμπα» τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα δημιουργήσει θέμα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο προς μια ευτυχία... αλλιώτικη από τις άλλες!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στο ζώδιο σου σε καλεί να εξαντλήσεις τις αρετές σου, αφού το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σε υποβάλει σε μια σειρά από δοκιμασίες και σίγουρα θα κληθείς να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις και απρόοπτα, τεστάροντας την ετοιμότητα αλλά και την ευελιξία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε καλεί να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια ή ένα δώρο.

Ερωτικά

Η διάθεση σου θυμίζει... ασανσέρ, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια «τσακ-μπαμ» περιπέτεια, δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει, αρκεί να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο με αντίστοιχη νοοτροπία.




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού διεγείρει τις πιο αντισυμβατικές» πλευρές σου και σε κάνει «αλλεργικό» στις κοινοτοπίες, με συνέπεια να κάνεις τους άλλους να... απορούν για σένα! Δεν αποκλείεται λοιπόν να προκύψουν «θέματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, από την στιγμή όμως που εκφράζεις την αλήθεια σου, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να αποκαλύψει ένα μυστικό ή ένα παρασκήνιο που θα σε κάνει «έξω φρενών»! Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε πόνους, πυρετούς και πρηξίματα.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή με την ιδιαιτερότητα της κι αν οι συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, επιτρέπουν το να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις στην... χειρότερη περίπτωση θα κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί όμως και να διακόψει απότομα τις σχέσεις σου με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού μπορεί να στηρίξει τις επιλογές σου, αρκεί κι εσύ να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες και να επιδείξεις μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κι αν τα καταφέρεις, κάποια πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, θα βρουν τον δρόμο τους «χαλαρά»!

Ερωτικά

Τα «μπερδέματα» και οι παρεξηγήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, σε ωθούν να «αποτραβηχτείς» από τις εξελίξεις αφήνοντας τους άλλους να... φάνε τα μουστάκια τους! Εξ άλλου, πρόκειται μάλλον για εγωισμούς και ανταγωνισμούς που δεν σε αφορούν.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Μια νέα πρόκληση στην καριέρα σου, σε κάνει να παραμερίσεις τις τρέχουσες υποθέσεις σου και να πας για «φρέσκα κουλούρια», αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό... ρίσκο! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς και σε οικονομικά ή προσωπικά θέματα, όπου οι εξελίξεις αναμένονται «ασυνήθιστες», κάτι που σημαίνει ότι οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά ήθη αλλά και να μην διστάσεις να κάνεις αυτό που... όλοι σου λένε να μην κάνεις!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση. Αντίθετα όμως, το σύμπαν σου παρέχει απλόχερα τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με επιλογές που «κάνουν την διαφορά». Επιπλέον, τόσο στο σπίτι σου, όσο και στις συνεργασίες σου είναι πιθανό να δρομολογηθούν αλλαγές και αναθεωρήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Άρη αναμένεται να «δοκιμάσει» την ευελιξία και τις επικοινωνιακές σου αρετές, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που ξέρουν να υπερασπίζουν δυναμικά τις απόψεις τους. Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αναμένεται να ενταθούν, είτε για καλό είτε... όχι!

Ερωτικά

Είσαι από τους τύπους που δύσκολα ανέχονται υπερβολικά «φιλελεύθερες» ή «κυνικές» συμπεριφορές κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι. Γενικότερα, σήμερα φαίνεται πως έλκεις άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Με το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού να σε... εκφράζει απόλυτα, καλείσαι να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και τα πιο πρωτότυπα στοιχεία σου, αφήνοντας τα «συντηρητικά» μοντέλα για τους άλλους! Μπορεί ακόμη να μάθεις κάτι διαφορετικό ή «προχωρημένο» αλλά και να αλλάξεις απότομα ρότα στα εργασιακά σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να προκαλέσει απότομες διακυμάνσεις στα οικονομικά σου κι όσο πιο «άρτια» είναι τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε προκλήσεις ή ευκαιρίες, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά

Ανήκεις στους ευνοημένους της ημέρας κι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου, να θυμάσαι όμως ότι η ευτυχία σου δεν συνδέεται τόσο με υλικές ανέσεις, όσο με την προθυμία σου να «ανοίξεις» το μυαλό σου!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Άρη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αυτό να πιστοποιηθεί με μια νέα συμφωνία με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντι» σου, την ίδια στιγμή που τίθεται σε δοκιμασία μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ουρανού αναμένεται να επηρεάσει τόσο την καταναλωτική σου διάθεση, όσο και τις επιλογές σου σε σχέση με τα πρόσωπα που επιθυμείς να βρίσκονται δίπλα σου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις μάλιστα αναμένεται να κινηθείς με... μη αναμενόμενο τρόπο!

Ερωτικά

Ο Άρης απέναντί σου είναι εκείνος που επηρεάζει περισσότερο την προσωπική σου ζωή με συνέπεια να υπάρξουν κάποιες «αναταράξεις» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr



Tags :




Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16/9 Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.