Όταν Αρχισε να Χορεύει Κριτές και Κοινό έμειναν Άφωνοι… Όταν Δείτε το video, θα μείνετε και εσείς! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Όταν Αρχισε να Χορεύει Κριτές και Κοινό έμειναν Άφωνοι… Όταν Δείτε το video, θα μείνετε και εσείς!





Η 20χρονη Antonina Goloseeva επέλεξε να επιδείξει τις ικανότητές της στο strip plastic dance.


Το αισθησιακό και άκρως εντυπωσιακό χορευτικό που εκτέλεσε άψογα εξασφάλισε σε μια διαγωνιζόμενη της εκπομπής «Ρουμανία, έχεις ταλέντο» το διαβατήριο για τον επόμενο γύρο, αφού πρώτα βέβαια άφησε άφωνους κριτές και θεατές.

Η 20χρονη Antonina Goloseeva επέλεξε να επιδείξει τις ικανότητές της στο strip plastic dance, ένα είδος χορού το οποίο συνδυάζει κλασικές φιγούρες με μοντέρνα χορογραφία.

Παρά το όνομά του, το συγκεκριμένο είδος χορού δεν συμπεριλαμβάνει σε καμία περίπτωση το γδύσιμο της χορεύτριας ούτε το άγγιγμα των ερωτογενών ζωνών του σώματός της, «παραπτώματα» που έχουν οδηγήσει στο παρελθόν διαγωνιζόμενες στον αποκλεισμό.

Η Μολδαβή καλλονή τα έδωσε όλα στη σκηνή του σόου και οι κριτές την αντάμειψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, με τέσσερις ψήφους που εξασφαλίζουν την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Όσο για την ίδια, δήλωσε ότι επέλεξε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος χορού επειδή συνδυάζει τη θηλυκότητα με τη δύναμη και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να χορέψει σε strip club, αφού το επάγγελμά της είναι χορεύτρια.





Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Όταν Αρχισε να Χορεύει Κριτές και Κοινό έμειναν Άφωνοι… Όταν Δείτε το video, θα μείνετε και εσείς! Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.