Της έβαλαν κατά λάθος 850.000 δολάρια στον λογαριασμό της αντί για 85 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Της έβαλαν κατά λάθος 850.000 δολάρια στον λογαριασμό της αντί για 85




Κατέθεσαν κατά λάθος σε φοιτήτρια 850.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην τράπεζα αντί για 85. Το πλήρωσε όμως ακριβά...


Και εκεί που πήγε να σηκώσει από τον λογαριασμό της στην τράπεζα τα 85 δολάρια που έπαιρνε κάθε μήνα από το Πανεπιστήμιό της, είδε να υπάρχουν στον λογαριασμό της 850.000…!


Η 27χρονη φοιτήτρια Πανεπιστημίου της Νότιας Αφρικής, Sibongile Mani έμεινε έκπληκτη με το τεράστιο χρηματικό ποσό που μπήκε στον λογαριασμό της. Και πώς να μη μείνει προ εκπλήξεως, αφού τα χρήματα μπήκαν κατά λάθος… Το πανεπιστήμιο Walter Sisulu, στην επαρχία του Ανατολικού Ακρωτηρίου καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό της κάθε μήνα, το ποσό των 85 δολαρίων για βιβλία και σίτιση. Κατά λάθος, βέβαια, προστέθηκαν ακόμη τέσσερα μηδενικά στην κατάθεση.
Τι έκανε η τυχερή φοιτήτρια; Τα 850.000 δολάρια, όπως φαντάζεστε, δεν πήγαν σε βιβλία και τρόφιμα… Θέλησε να σπαταλήσει αμέσως όσα περισσότερα μπορούσε. Αγόρασε ενδύματα και υποδήματα για αυτήν και τις φίλες της από ακριβά μαγαζιά. Αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την παρέα της και διοργάνωσε πάρτι με ακριβά δώρα για όλους.
Συμφοιτητής της παρατήρησε την ξαφνική αλλαγή της και την «κάρφωσε» στους πανεπιστημιακούς υπαλλήλους. Οι αρμόδιες Αρχές εξέτασαν μετά την καταγγελία όλα τα στοιχεία των συναλλαγών και κατέληξαν στο απίστευτο αυτό συμπέρασμα. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι η φοιτήτρια φέρει ευθύνη για τα χρήματα που ξόδεψε.
Από την άλλη μεριά, η Intellimali, η αρμόδια εταιρεία, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για το λάθος και ανακοίνωσε ότι έχουν ήδη εφαρμοστεί νέες πολιτικές για να διασφαλιστεί ότι ένα τέτοιο περιστατικό δεν θα επαναληφθεί ποτέ.
Όλοι φυσικά στο Twitter εύχονταν να είχαν την τύχη της…
Πηγή: newsit.gr






Αφήστε το σχόλιό σας

Της έβαλαν κατά λάθος 850.000 δολάρια στον λογαριασμό της αντί για 85 Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.