Οι Αμερικανοί απαγορεύουν σε δημοσίους υπαλλήλους να πηγαίνουν με ιερόδουλες - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Οι Αμερικανοί απαγορεύουν σε δημοσίους υπαλλήλους να πηγαίνουν με ιερόδουλες

Αναρτήθηκε :

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

στις 1:00 μ.μ.
Κατηγορία:




Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης


Σύμφωνα με εγκύκλιο του Αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, οι υπάλληλοι απαγορεύεται να πηγαίνουν με ιερόδουλες.

Μάλιστα, όσοι δεν συμμορφωθούν με την οδηγία κινδυνεύουν να απολυθούν.

Σκοπός του υπουργείου είναι η καταπολέμηση της παράνομης πορνείας και του trafficking.

Η εγκύκλιος έρχεται στον απόηχο μιας σειράς δυσάρεστων σκανδάλων που ταλάνισαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης με εργαζόμενους σε αυτό να φέρνουν ιερόδουλες ακόμα και στο Υπουργείο.

Σύμφωνα με έκθεση, υπάλληλοι του τομέα καταπολέμησης ναρκωτικών είχαν λάβει μέρος σε σεξ πάρτι τα οποία χρηματοδοτούσαν έμποροι ναρκωτικών, ενώ Αμερικανός σερίφης απασχολούσε δύο Ταϊλανδές ιερόδουλες.

Στην έκθεση του γενικού επιθεωρητή, κατηγορούνται οι εποπτικές αρχές ότι κατ 'επανάληψη δεν ανέλαβαν δράση, όταν τα μέλη του προσωπικού τους πιάστηκαν για σεξουαλικά παραπτώματα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top