Δείτε τι γίνεται στα 10 καλύτερα pool πάρτι στον κόσμο! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Δείτε τι γίνεται στα 10 καλύτερα pool πάρτι στον κόσμο!

Αναρτήθηκε :

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

στις 12:30 π.μ.
Κατηγορία:


Ήλιος, θάλασσα, πισίνα, πάρτι, κοκτέιλ, διάσημοι Djs, αποτελούν το σκηνικό του απόλυτου καλοκαιρινού ξεφαντώματος!

Και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει... δείτε παρακάτω τα 10 καλύτερα pool πάρτι στον κόσμο. Μέρα ή νύχτα, σε μια παραλία ή σε μια ταράτσα, δεν θέλετε να χάσετε κανένα από αυτά!
10. Potato Head Beach Club, Μπαλί
via:thejakartapost.com
Ένας από τους πιο γνωστούς χώρους στο Μπαλί είναι το παγκόσμιας κλάσης, Potato Head Beach Club, με τεράστια πισίνα με φόντο τον ωκεανό, υπέροχους performers και έναν κόσμο γεμάτο χορό, ποτό και διασκέδαση. Η πισίνα υπερχείλισης, το γκαζόν, τα απίστευτα κοκτέιλ και ο αμφιθεατρικός χώρος κάνει το μέρος, ιδανικό. Ποιος είπε ότι χρειάζεται να πάει κάποιος στο Λας Βέγκας για ένα πάρτι στην πισίνα;
9. Shore Club, Μαϊάμι Μπιτς, Φλόριντα
via:www.hotelplanner.com
Οι Κυριακές στο Shore Club είναι η κατάλληλη μέρα για τους DJs να παίξουν τη μουσική τους και για τους πελάτες να πιουν μερικά ποτά και να έχουν το χρόνο να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στα άνετα κρεβάτια. Αυτό το κλαμπ διαθέτει επίσης το «Reload Pool Party», ένα επικό γεγονός που φέρνει τους πιο hot καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στο Μαϊάμι Shore Club.
8. Heat Wave Summer Series στο W Χονγκ Κονγκ
via:whichbars.com
Μια από τις υψηλότερες πισίνες του κόσμου καθώς βρίσκεται στον τελευταίο όροφο είναι το κατάλληλο μέρος για να φορέσετε το μαγιό σας και να βουτήξετε στην πισίνα. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο W Hong Kong, στον 76 όροφο και το καλοκαίρι, μετατρέπεται σε χώρο πάρτι. Τα πάρτι δίπλα στην πισίνα διαθέτουν φοίνικες, αιώρες και πολλούς χορευτές. Η είσοδος είναι για πολύ εκλεκτούς καθώς κοστίζει από 300 έως 1.000 δολάρια.
7. The Standard, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Το Standard στεγάζει έναν επικό χώρο και είναι γνωστό για τις διασημότητες που προσελκύει. Η μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα, τα μπαρ, τα κοκτέιλ και τα τραπέζια πινγκ-πονγκ, είναι το σκηνικό για ένα μεγάλο πάρτι. Όταν ο ήλιος δύει, οι παρευρισκόμενοι χορεύουν όλη τη νύχτα. Αυτός ο οικείος χώρος, προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη, φιλική ατμόσφαιρα και ένα από τα καλύτερα πάρτι.
6. Ushuaia Ibiza, Ισπανία
via:www.e-architect.co.uk
Αυτό το beach club, φιλοξενεί τους καλύτερους DJs και κάνει ένα από τα καλύτερα πάρτι δίπλα στην πισίνα. Εδώ θα βρείτε μια πισίνα σε σχήμα λίμνης και μια πισίνα-ποτάμι με ένα μπαρ και υποβρύχια ηχεία. Ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καυτό ήλιο, η υπηρεσία VIP σας προσφέρει κάποια από τα πολλά νόστιμα φαγητά του εστιατορίου του club. Τα εισιτήρια για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις εξαντλούνται γρήγορα, έτσι φροντίστε να κάνετε κράτηση νωρίς, για να προλάβετε τις απίστευτες παραστάσεις που συμβαίνουν εδώ.
5. Piscine Molitor, Παρίσι, Γαλλία
via:untappedcities.com
Ένα από τα πιο hot νέα μέρη σε αυτή τη λίστα, είναι το πρόσφατα ανακαινισμένο Piscine Molitor στο Παρίσι. Η απίστευτη πισίνα άνοιξε το 1929 και ήταν γνωστή για τα πάρτι, τις επιδείξεις μόδας και τις εκδηλώσεις, αλλά έκλεισε το 1989. Η πισίνα πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί ως ένα πολυτελέστατο κλαμπ και ξενοδοχείο. Η συμμετοχή στα pool πάρτι κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα.
4. Ocean Club, Μαρμπέγια, Ισπανία
via:q8concierge.com
Το Ocean Club στη Marbella προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους πάρτι δίπλα στην πισίνα. Ένα κανονικό pool πάρτι προσφέρει απίστευτη πολυτέλεια, με λευκά δερμάτινα κρεβάτια, εξαιρετική εξυπηρέτηση και DJs. Αλλά το Ocean Club είναι γνωστό και για τα πάρτι με σαμπάνια, στα οποία συγκεντρώνονται οι διασημότητες. Θα πρέπει να κλείσετε ένα κρεβάτι για να συμμετέχετε σε ένα από αυτά τα γεγονότα. Η νυχτερινή ζωή είναι άγρια, η πλευρά του beach club είναι όμορφη και οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί.
3. Wet Republic στο MGM Grand, Λας Βέγκας
via:vegas.com
Καθώς είναι η μόνη πισίνα στο Λας Βέγκας που στεγάζει δύο πισίνες με θαλασσινό νερό, το Wet Republic στεγάζει μερικά από τα πιο καυτά πάρτι του καλοκαιριού δίπλα στην πισίνα. Εδώ γίνονται μόνο επικά πάρτι. Η είσοδος για ένα τυπικό Σαββατοκύριακο είναι 10 δολάρια για τις κυρίες και 20 δολάρια για τους κυρίους, ενώ οι τιμές διαφοροποιούνται για τις ειδικές εκδηλώσεις.
2. Encore Beach Club στο Wynn Social, Λας Βέγκας
via:ncbshow.com
Διάσημοι επισκέπτες και hot DJ's και για το Encore Beach Club. Όλη τη σεζόν, το Encore Beach Club προσφέρει τρεις διαφορετικές πισίνες, ιδιωτικές καμπάνες δίπλα στην πισίνα και μπανγκαλόους (πλήρη, με ιδιωτικό μπάνιο). Οι επισκέπτες που δεν είναι ντόπιοι θα πληρώσουν 30 με 40 δολάρια για να επισκεφθούν το club τα Σαββατοκύριακα.
1. Nikki Beach, Σεν Τροπέ, Γαλλία
via:www.jetsettour.com
Σαμπάνιες, κομφετί, πανέμορφοι άνθρωποι, εξαιρετικό φαγητό, φανταστικοί DJ, καταπληκτικές επιδείξεις μόδας και celebrities, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα βρείτε στο Nikki Beach πάρτι δίπλα στην πισίνα. Μια μεγάλη πισίνα, αποδυτήρια, ξαπλώστρες, κρεβάτια με ουρανό, μπαρ και μοντέλα με μαγιό, δημιουργούν το υπέροχο σκηνικό. Σιγουρευτείτε ότι θα φέρετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα, δεδομένου ότι υπάρχει ελάχιστο ποσό κατανάλωσης την ημέρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top