Μεγάλη πυρκαγιά στην Ξάνθη ανήμερα του Πάσχα (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Μεγάλη πυρκαγιά στην Ξάνθη ανήμερα του Πάσχα (Βίντεο)

Αναρτήθηκε :

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

στις 2:37 μ.μ.
Κατηγορία: |


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε ανήμερα του Πάσχα σε χορτολιβαδική έκταση, κοντά στο Νέο Όλβιο του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, μεγάλη έκταση παραδόθηκε στις φλόγες, βόρεια του πεδινού οικισμού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thrakitoday, φαίνεται ότι υπήρχαν αρκετές εστίες ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Μετά από αρκετή ώρα και με τη συνδρομή κατοίκων της περιοχής, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς να απειληθούν περιουσίες ή καλλιέργειες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top