Abito

Δείτε επίσης

random

Αποκαλυπτήρια για τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge






Την έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη επέλεξε η Samsungπροκειμένου να παρουσιάσει τα κορυφαία smarphones της, τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge

Θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από τις 11 Μαρτίου, σε μαύρο, χρυσό ή λευκό χρώμα, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν άμεσα και στην Ελλάδα. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά τους:
  • Το επιτυχημένο design των προηγούμενων μοντέλων με τη χρήση μετάλλου και γυαλιού διατηρείται και στα νέα μοντέλα με βελτιώσεις στο σχεδιασμό και τις καμπύλες, ειδικά για το S7 Edge.
  • Το Samsung Galaxy S7 διαθέτει Super AMOLED οθόνη 5,1 ιντσών, ενώ το Samsung Galaxy S7 Edge οθόνη 5,5 ιντσών που καμπυλώνει στις δύο πλευρές της. Και οι δύο οθόνες έχουν QHD ανάλυση (2520×1440 pixels).
  • Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τον επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm4GB LPDDR4 RAM, καθώς και αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάειαπό τα 32GB (μέχρι και 64GB μνήμης σε κάποιες περιοχές).
  • Τα smarphones υποστηρίζουν κάρτα μνήμης microSD.
  • Η κεντρική κάμερα έχει ανάλυση 12MP και προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η δεύτερη selfie κάμερα έχει ανάλυση 5MP.
  • Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 3.000mAh για το S7 και 3.600mΑh για το S7 Edge. Οι συσκευές διαθέτουν δυνατότητες ασύρματης φόρτισης μέσω του προαιρετικού charging pad, αλλά και δυνατότητες fast charging.
  • Είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68 που επιτρέπει να τα βυθίσετε στο νερό έως το 1,5 μέτρο για έως τριάντα λεπτά.
  • Όσον αφορά το software διαθέσιμο είναι το Android 6.0 Marshmallow με νέο TouchWiz interface από τη Samsung.
  • Η λειτουργία Always-On display που δείχνει το ρολόι, τις ειδοποιήσεις και την ατζέντα παραμένει ανοικτή όλη την ώραχωρίς να ξοδεύει ιδιαίτερα την μπαταρία της συσκευής.
  • Η λειτουργία Edge UX, που υπάρχει μόνο στο S7 Edge, προσφέρει ευκολία μεshortcuts για τις πιο αγαπημένες λειτουργίες των χρηστών, όπως emails, selfie mode, panorama mode ή third party εφαρμογές.
  • Το Game Launcher, ένα νέο add-on για gamers επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την κατανάλωση της μπαταρίας και να περιορίζουν τις ειδοποιήσεις.
  • Το κόστος του Samsung Galaxy S7 στην έκδοση 32GB στη χώρα μας φτάνει τα 729 ευρώ και του Samsung Galaxy S7 Edge (στην ίδια έκδοση) τα 829 ευρώ.




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Αποκαλυπτήρια για τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.