Abito

Δείτε επίσης

random

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει twerking on camera (Βίντεο)





Μαθήμα twerking παρακολούθησε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω»



Το ταλέντο της στο twerking, δηλαδή στο σeξι κούνημα των γλουτών, θέλησε να δοκιμάσει η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της.

Η συνεργάτις της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», πήρε από το χέρι την Κατερίνα Καινούργιου για να της δείξει τα μυστικά του χορού.

Ωστόσο, η φούστα που φορούσε η Κατερίνα Καινούργιου δεν της επέτρεψε να κινηθεί ελεύθερα. «Εγώ με τη φούστα που φοράω, βαθύ κάθισμα δεν κάνω», είπε.






Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει twerking on camera (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.