Abito

Δείτε επίσης

random

Chico Cocktail Bar - ΦΙΚΑ - Τεμπελαρχείο: 4ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων Δραμοινογνωσίας




Στα πλαίσια της Δραμοινογνωσίας που φέτος συνεχίζεται για 3 χρονιά στην Δράμα..



Το cocktail bar Chico το Καφέ Φίκα και το ταβερνάκι Τεμπελαρχείο διοργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:



Πέμπτη 26/5, μετά τις 22:10..  

Les Au Revoir

 




Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση. 

Οι Les Au Revoir είναι ένα μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκη και η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία είναι μια διασκευή σε bossa nova ρυθμό, στο κλασσικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις». Η 1η εκτέλεση του τραγουδιού έρχεται από την ρομαντική δεκαετία του 30, η μουσική ανήκει στον διακεκριμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και πιανίστα Κώστα Γιαννίδη και οι στίχοι στον πολύπλευρο θεατρικό συγγραφέα, στιχουργό, δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο και την παραγωγή του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Χάρης Πρώιος. 


Από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά (Θεσσαλονίκη) στα πλαίσια του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την σκηνική τους παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα τους και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες τους. Από εκείνη την στιγμή και μετά το καλλιτεχνικό άστρο των Les Au Revoir δεν σταμάτησε να λάμπει με πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές σκηνές και bars της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας.



Παρασκευή 27/5, μετά τις 22:10.. 





Στο πανέμορφο Βαρικό Φλώρινας, το 2006, μια παρέα νέων μουσικών με μεράκι και αγάπη για την παραδοσιακή μουσική και τον χορό δημιούργησαν την ορχήστρα χάλκινων πνευστών "Χάλκινα Ηχοχρώματα" Μακεδονίας.

 Από την δημιουργία του έως και σήμερα μελετούν, καταγράφουν και ερμηνεύουν με προσήλωση στην παραδοσιακή μορφή την μουσική παράδοση της Μακεδονίας μας. Η ορχήστρα αποτελείται απο τους: Κλαρίνο:Ιωάννου Σάββα , Τρομπέτα: Ντίνης Συμεών, Τρομπέτα: Πέγιου Ιωάννης, Πλήκτρα: Μήσιος Σταύρος, Τύμπανα: Καρκαρέτσης Εμμανουήλ.



Σάββατο 28/5, μετά τις 22:100.. 





Οι Emigre δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 1998. Με τον φρέσκο ήχο, τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και την συνθετική καθοδήγηση του Δημιουργού και κιθαρίστα Γιάννη “Emigre” Χανιωτάκη, το συγκρότημα λάνσαρε `Νέα πρόταση` στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας.

“Emigre" σημαίνει Μετανάστης. Λίγο το παρατσούκλι του `ιθύνοντος` νου του συγκροτήματος από το σχολείο (καθώς το μυαλό `Μετανάστευε`), λίγο ένας στίχος του Μάλαμα που τρύπωσε στην καρδιά `Της Ξενιτιάς η αγκαλιά είναι η πιο μεγάλη` και η γέννηση των Emigre κατοχυρώθηκε στα πρώτα Demos προς τις Δισκογραφικές Εταιρίες.



Κυριακή 29/5, μετά τις 20:00


BBQ Time... γιατί μετά από ένα δυνατό 3ήμερο.. θέλουμε και το καλό φαγητό... 




Χορηγός Επικοινωνίας 



http://www.proklitiko.gr/




Barista-shop.gr
Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook:
Chico Cocktail Bar - ΦΙΚΑ - Τεμπελαρχείο: 4ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων Δραμοινογνωσίας Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.