Abito

Δείτε επίσης

random

Ακόμα ένα καυτό τσιφτετέλι στην εκπομπή του Παπαδόπουλου - "Τρέλαναν" τον Πάγκαλο! (Βίντεο)




Έχουν γίνει... θεσμός πλέον τα τσιφτετέλια των αιθέριων υπάρξεων στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας".





Η χορογράφος Άννα Πολύζου και η ...γνώριμη μας Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου -σύντροφος του Κώστα Σόμμερ- τα έδωσαν όλα και προκάλεσαν αναστάτωση στους καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Κόλασε η ηθοποιός με το διάφανο φόρεμα της! Έκαναν τον σταυρό τους στην ορχήστρα!

Η Ναυσικά, με ένα στενό και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, προκάλεσε νέο χαμό και μαγνήτισε το βλέμμα του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος την κοιτούσε σαν υπνωτισμένος σε όλη τη διάρκεια του sεxy χορού της...



Δείτε το βίντεο από το zappit.gr:












Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Ακόμα ένα καυτό τσιφτετέλι στην εκπομπή του Παπαδόπουλου - "Τρέλαναν" τον Πάγκαλο! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 08, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.