Abito

Δείτε επίσης

random

Τρελά στοιχήματα στη Λέστερ που πλήρωσαν καλά!



Θα κοστίσει στις εταιρίες στοιχημάτων από 15 ως 30 εκ. ευρώ σε πληρωμές στοιχημάτων



Τον περασμένο Αύγουστο το να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Λέστερ, που είχε σωθεί στο παρά πέντε πριν μερικούς μήνες, παιζόταν στα «μπετατζίδικα» 5000/1.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι είχε αντίστοιχες πιθανότητες με το να επισκεφτούν τη γη εξωγήινοι ή να αποφασίσει η FIFA να διεξάγει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2016 στην Ανταρκτική.

Κάποιοι όμως είδαν πέρα από το προφανές, ρίσκαραν και είπαν να παίξουν «πάνω στην τρέλα» Λέστερ για κατάκτηση. Έτσι λοιπόν η πρωταθλήτρια Λέστερ θα κοστίσει στις εταιρίες στοιχημάτων από 15 ως 30 εκ. ευρώ σε πληρωμές στοιχημάτων.

Για παράδειγμα στη Ladbrokes, 47 άτομα είχαν παίξει Λέστερ ενώ η απόδοση ήταν 5000/1, ενώ στην William Hill 25 άτομα πήραν το ρίσκο και πόνταραν στις «αλεπούδες», με το μεγαλύτερο ποντάρισμα να είναι περίπου 25 λίρες και το μικρότερο 5 λίρες.

Εκείνος που φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος νικητής είναι ένας παίκτης που πόνταρε 80 ευρώ ενώ η απόδοση ήταν 1500/1 και θα βάλει στους λογαριασμούς του περίπου 117.000 ευρώ.

Τέλος για να καταλάβετε τι σημαίνει απόδοση 5000/1 σκεφτείτε... Για να γίνει πρόεδρος της Άστον Βίλα ο Τζέιμς Κάμερον παίζεται με απόδοση 2500/1, το να πάρει Όσκαρ ο Βάρντι παίζεται 1000/1, ενώ το να πει ο Μουρίνιο «διώξτε με» παίζεται στα «μπετατζίδικα» από 1000/1.






Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Τρελά στοιχήματα στη Λέστερ που πλήρωσαν καλά! Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.