Abito

Δείτε επίσης

random

Μάγεψε τους Σερραίους ο Αντώνης Ρέμος στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Serexpo (Βίντεο)






Ανεπανάληπτη η συναυλία του Αντώνη Ρέμου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 2ης SER-EXPO το βράδυ της Παρασκευής (24/6) μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Σερρών.


Ο κόσμος που άρχισε να συγκεντρώνεται από τις… 6.00 το απόγευμα γέμισε ασφυκτικά το χώρο και επεκτάθηκε και στον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή μέχρι το ύψος του Κρονίου.

Η συναυλία ξεκίνησε περίπου στις 9.30 με τον Αντώνη Ρέμο να εκθειάζει τόσο τον όγκο της συναυλίας όσο και τον παλμό, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης.



Δείτε τα βίντεο από το ΤV ΕΠΙΛΟΓΕΣ:






Empisteutiko.gr
serreslife.gr




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Μάγεψε τους Σερραίους ο Αντώνης Ρέμος στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Serexpo (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.