Abito

Δείτε επίσης

random

Χάλκινη Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη





Η Άννα Κορακάκη χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ήταν τρίτη στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων.



Μόλις στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Δραμινή Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, χαρίζοντας έτσι στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στηρίζεται από τον Stoiximan.gr και ήταν από τις ελπίδες μας για μία θέση στο βάθρο, έφτασε μία ανάσα από το αργυρό μετάλλιο, το οποίο έχασε από τη Ρωσίδα Μπατσαράσκινα, ενώ ασυναγώνιστη ήταν η Κινέζα Μενγκξούε Τζανγκ, που αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης με Ολυμπιακό ρεκόρ.

Αυτό ήταν το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη σκοποβολή μετά το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει αργυρό στην Αμβέρσα, στο αυτόματο πιστόλι 30μ, ενώ ήταν το δωδέκατο συνολικά.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Χάλκινη Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.