Abito

Δείτε επίσης

random

Θρίλερ με αίσιο τέλος στη Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος






Με 147 επιβάτες


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε χθες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, όταν αεροσκάφος της εταιρείας Ellinair, που απογειώθηκε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Μόσχα αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα.

Το αεροσκάφος έκανε τελικά αναγκαστική προσγείωση, ενώ καλά στην υγεία τους είναι οι 147 επιβάτες, μεταξύ αυτών πέντε παιδιά, και το 5μελές πλήρωμα.


Το χρονικό:
Το αεροσκάφος, τύπου Boeing 734, αμέσως μετά την απογείωσή του από το "Μακεδονία", στις 2.10 μετά το μεσημέρι, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα. Κατά πληροφορίες, οι τροχοί του δεν μαζεύονταν στο κύτος του αεροσκάφους.

Αποτέλεσμα ήταν να κάνει κύκλους πάνω από τη Θεσσαλονίκη μέχρι να αδειάσει τα καύσιμα στη θάλασσα. Ύστερα από σχεδόν δύο ώρες, γύρω στις 4 το απόγευμα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Μόλις ενημερώθηκε ο Πύργος Ελέγχου του αεροδρομίου τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Θρίλερ με αίσιο τέλος στη Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Αυγούστου 06, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.