Abito

Δείτε επίσης

random

Ρίγη συγκίνησης - Η Δραμινή Άννα Κορακάκη στο βάθρο με το Ολυμπιακό μετάλλιο!! (Εικόνες)






Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η Δραμινή Άννα Κορακάκη, η 20χρονη αθλήτρια που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.






Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε τρίτη στον τελικό από τον προκριματικό. 


Μάλιστα κάποια στιγμή ήταν πρώτη, αργότερα έπεσε στην 6η θέση, αλλά με σταθερές βολές κατάφερε να έρθει τρίτη, να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και να ανέβει στο βάθρο δίπλα στην Μενγκξούε Τζανγκ από την Κίνα που κατέκτησε το χρυσό και την Βιτάλινα Μπατσαράσκινα από τη Ρωσία που βγήκε δεύτερη.








Στην απονομή με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο της, χαιρόταν την κάθε στιγμή και έστελνε φιλιά στον πατέρα της...

Να επισημάνουμε ότι τα 10 μέτρα δεν είναι το δυνατό της αγώνισμα, καθώς είναι καλύτερη στα 25 μέτρα...

H ίδια δήλωσε: «Είμαι συγκινημένη που κατέκτησα το μετάλλιο, ειδικά μετά από μία δύσκολη χρονιά που είχα εγώ και ο προπονητής μου. Ολα, όπως πήγαν καλά και αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια!»











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χάλκινη Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη






Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ρίγη συγκίνησης - Η Δραμινή Άννα Κορακάκη στο βάθρο με το Ολυμπιακό μετάλλιο!! (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.